Selecteer pagina

Zware tegenstander Cinco

Zware tegenstander Cinco

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
11/0420:006e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Papendrecht 34Win
Dubbeldam 52Loss

Papendrecht 3

Dubbeldam 5

Locatie

Sportpark Slobbegors
Industrieweg 3, 3351 LB Papendrecht, Nederland

Dubbeldam cinco begint 2019 tegen een sterke tegenstander. Zondagmiddag staat de uitwedstrijd tegen de nummer drie van de competitie Papendrecht.

Papendrecht heeft tor nu toe achttien punten behaald uit acht wedstrijden en moet dus nog een aantal duels inhalen. Papendrecht verloor alleen van Beek Vooruit en PCP, verder werden alle wedstrijden gewonnen en ook vaak met grote cijfers. Een ding is zeker Papendrecht is een makkelijk scorende ploeg, zes/zeven treffers in een wedstrijd is eerder regel dan uitzondering. Alleen in de twee wedstrijden die verloren gingen, scoorden zie maar twee keer.

Ook de ontmoeting met Dubbeldam in de eerste speelronde was een doelpuntrijk treffen. Dubbeldam kon lang gelijke tred houden met Papendrecht, maar zag in de slotfase Papendrecht toch weglopen en eindigde de wedstrijd in 4-7.

Dubbeldam kwam tot nu toe tot twee overwinningen, drie gelijkspelen en vijf nederlagen. De punten werden vooral in oktober gehaald met twee grote zeges op PCP en Beek Vooruit (4-7 en 9-1)

Zou Cinco weten te stunten tegen deze zware tegenstander