Details

DatumTijdLeagueSeizoen
23/0819:00Oefenwedstrijden2018 - 2019

Op de eerste avond van het Jan Stamtoernooi spelen we tegen de gastheren. Een groep Dubbeldammers is deze week op vakantie gegaan. Daarnaast kampen Enzo van de Vossenberg en Rick en Roy de Graaf met blessures, ook onze spits Dennis Geschiere is afwezig. We starten in de volgende opstelling: Robin van Dijk, Fabian Kaljee, Rory van der Weijden, Kevin Bosman, Sven Weijts, Jordy Wouters, Wesley Borsboom, Damian Pomper, Max Bresser, Jurgen Abrahamse en Sjors Volder.
Na tien minuten lijkt Wieldrecht een corner naast te koppen, maar tot verrassing van iedereen aanwezig wijst de scheidsrechter naar de stip. Niemand heeft de aanleiding gezien, maar wel een ideale gelegenheid voor Wieldrecht om op voorsprong te komen en deze pakken ze graag aan. Robin van Dijk die vorig seizoen menig strafschop wist te stoppen is volstrekt kansloos.
Enkele minuten later krijgt Sjors Volder een kans om Dubbeldam weer op gelijke hoogte te brengen, maar de keeper weet redding te brengen voor Wieldrecht. Wieldrecht heeft het betere van het spel en met een prachtige individuele actie zet de spits onze verdediging te kijk en rond heel keurig af. Voor Dubbeldam blijft het lastig maar toch weten we een kans te creëren. Helaas krijgt Jurgen Abrahamse de bal net niet onder controle waardoor de mogelijkheid om de aansluitingstreffer aan te tekenen verloren gaat.
Na iets meer dan een half uur spelen is de razendsnelle linksbuiten enkele spelers te vlug af en ook oog in oog met onze doelman blijft hij rustig 3-0. Enkele minuten later probeert Sjors Volder met een lob de doelman van Wieldrecht te verschalken maar zijn inzet is te zacht en aan de andere kant countert Wieldrecht direct naar 4-0.
Het pleit voor Dubbeldam dat ze het niet opgeven en Jurgen Abrahamse is met een schot dichtbij de eerste treffer van Dubbeldam, maar zijn inzet kan nog net gekeerd worden.
Toch gaat de hatelijk 0 nog in de eerste helft van het scorebord. Kevin Bosman schiet in de allerlaatste minuut van de eerste helft uit een prachtige vrije trap binnen 4-1.

In de rust komt Arne van Weerden voor Fabian Kaljee.
Dubbeldam geeft direct in het tweede bedrijf weer een cadeautje weg, die gretig aangenomen wordt. Een even simpele als slordige inspeelbal wordt onderschept en geeft vrije doortocht naar het doel en de 5-1.
Niet veel later is het prijsschieten voor Wieldrecht omdat wij slap verdedigen en uiteindelijk moet ook Robin capituleren 6-1.
Sven den Engelsen, Mike Behr en Jim Voll komen in het veld voor Wesley Borsboom, Jurgen Abrahamse en Rory van der Weijden.
In de 69ste minuut wordt een schot van richting veranderd en valt pardoes in het doel 7-1.
Een zware afstraffing voor de brigade van trainer Richard Smaal dreigt.
Onze immer ijverige Sjors Volder lijkt de tweede voor Dubbeldam aan te tekenen, maar een verdediger ziet kans op het allerlaatste moment in te grijpen. Sven den Engelsen schiet net naast en na een mooie combinatie wordt Jim Voll vrijgespeeld. Bijna beloond hij zichzelf voor een gedreven invalbeurt, maar zijn schot gaat net naast.
Onze verdediging ziet kans in de laatste twintig minuten om verdere schade te voorkomen en dus is 7-1 de eindstand.

Door deze nederlaag speelt Dubbeldam zaterdag om 13.30 uur tegen Pernis om 13.30 uur

Wieldrecht 1

Dubbeldam 1

Kevin Bosman Verdediger
Robin van Dijk Keeper
Fabian Kaljée Verdediger
Wesley Borsboom Middenvelder
Jordy Wouters Middenvelder
Jim Voll Middenvelder
Damian Pomper Middenvelder
Sven Weijts Verdediger
Max Bresser Verdediger
Sjors Volder Aanvaller
Rory van der Weyden Middenvelder
Sven den Engelsen Middenvelder
Mike Behr Middenvelder
Arne van Weerden Verdediger
  1