Daar waar we gewend zijn aan die geweldige zondagen waarop alle senioren thuis spelen, blijft het programma op de Schenkeldijk beperkt tot alleen de wedstrijd van Dubbeldam 1 tegen Steeds Hooger.

Gelukkig spelen de overige senioren al vroeg en zijn de uitwedstrijden niet al te ver weg, zodat zij toch nog ons vlaggenschip aan kunnen moedigen.

Het vroege tijdstip van de wedstrijden kan nog wel eens een probleem gaan vormen met de Hollandse Avond van vanavond. Gelukkig waren de mannen van TVC/Breda begaan met het lot van Dubbeldam Cinco en zij hebben deze week de wedstrijd uitgesteld.

Dubbeldam 6 is gewend om vroeg te spelen en dus moet 9.45 uur voor hen geen probleem zijn. Een kwartier later vangt de wedstrijd van Dubbeldam 3 in Prinsenbeek aan. Ongetwijfeld zullen we van de week in het verslag van Erik Tak kunnen lezen welke spelers het hier toch weer moeilijk mee hadden. Voordeel voor de Feyenoordsupporters is dat ze gewoon eerst zelf kunnen voetballen. Feyenoord – Vitesse is uiteindelijk pas om 16.45 uur.

Om 12.00 uur treden de mannen van Paul Wols aan in Rijsbergen en een kwartier later is de aftrap voor Beek Vooruit 10 tegen Dubbeldam 4. Dus deze teams kunnen uitgerust aan de start verschijnen.

Uiteraard rekenen we op veel steun voor Dubbeldam 1. Zij spelen zoals gebruikelijk om 14.00 uur thuis tegen Steeds Hooger. In de stromende regen lieten zij vorige week zien makkelijk kansen te creëren waarvan er “slechts” zeven benut werden. Wel gaven we heel gemakkelijk doelpunten weg. Rick de Graaf zullen we voorlopig nog moeten missen. Hopelijk kan hij op korte termijn geopereerd worden zodat hij aan herstel kan werken. Jerry van Ingen viel afgelopen zondag al na 5 minuten uit en het zag er heel slecht uit. Een dag later had hij nog veel pijn, maar ging het bewegen een stuk beter. Wij hopen dat dit herstel heeft doorgezet.

Tegenstander Steeds Hooger heeft ook de eerste wedstrijd gewonnen, dus een belangrijk duel om straks bij de eerste zes te kunnen eindigen. Deze ploegen gaan na de winterstop strijden voor het kampioenschap en promotie

klik op de button om je voorspellingen te doen voor deze wedstrijden

VOORSPELLINGEN 30 SEPTEMBER