Selecteer pagina

Johan Bruijstens

De voetbaldag, zondag 10 november, wordt afgetrapt door Dubbeldam 5. Zij spelen op de Schenkeldijk de derby tegen RCD. De mannen zijn uitgerust na een verblijf in De Kempervennen vorig weekend. Met negen punten uit vier wedstrijden staat Dubbeldam 5 op de vierde plaats. Tegenstander RCD is aan de onderkant van de ranglijst terug te vinden. Zij staan negende met drie punten uit vier wedstrijden. De punten werden gehaald in de uitwedstrijd tegen st TPO/VOV.

Op het zelfde moment, 10 uur zondagmorgen, is de aftrap aan de Zeehavenlaan tussen SSW 3 en Dubbeldam 4. Afgelopen zondag werd de wedstrijd nog afgelast en mag deze week direct ingehaald worden. Dubbeldam 4 is de trotse koploper met de volle buit uit vier wedstrijden en een doelsaldo van 21 voor en 5 tegen. Uiteraard willen zij deze positie behouden. SSW staat derde maar heeft evenveel verliespunten als nummer twee PCP. SSW haalde uit vier wedstrijden zeven punten en een doelsaldo van 17 voor en 9 tegen. Zij verloren van Groen wit en speelden gelijk tegen PCP,

Om 11.00 uur trapt Dubbeldam 2 op eigen terrein af tegen DESK 2 uit Kaatsheuvel. Dubbeldam 2 heeft door de vele blessures een moeilijke start in de eerste klasse. Met twee gelijke spelen zijn ze in de onderste regionen van de ranglijst terug te vinden, maar in geen enkele wedstrijd zijn ze kansloos geweest. Meer ervaring bij de tegenpartij en soms onnodige fouten maakten het verschil, maar wij zijn ervan overtuigd dat de punten snel zullen komen als er keihard gewerkt blijft worden. DESK heeft ook slechts vijf punten, maar kwam al wel twee keer meer in actie dan Dubbeldam, dat wedstrijden tegen Beek Vooruit en Groen Wit afgelast zag worden. DESK won een wedstrijd, speelde twee keer gelijk en verloor vier wedstrijden. DESK won drie weken geleden van Moerse Boys en speelde afgelopen zondag gelijk tegen WSC.

Een uur later begint de grote afscheidswedstrijd van Johan Bruijstens. Afgelopen dinsdag vierde hij zijn 50ste verjaardag en kreeg van Dubbeldam 3 deze bijzondere wedstrijd aangeboden. Nog een keer zal hij te bewonderen zijn aan de Schenkeldijk dus wij verwachten veel publiek bij deze bijzondere wedstrijd. Dubbeldam 3 is na zes wedstrijden nog altijd ongeslagen en een doelsaldo van 30 voor en 7 tegen. Tegenstander Victoria’03 3 staat op de vijfde plaats met 8 punten uit vijf wedstrijden. Ze wonnen van Unitas’30 en Halsteren, en gelijk werd gespeeld tegen VVR en sc Gastel. De eerste wedstrijd van het seizoen tegen Beek Vooruit werd verloren.

En dan om 14.00 uur speelt Dubbeldam 1 op eigen veld tegen Oosterhout. Beide ploegen hebben een goed gevoel overgehouden aan het afgelopen weekend. Dubbeldam won bij het altijd lastige Virtus dankzij een zeer sterke tweede helft met 0-5. Oosterhout daarentegen verloor weliswaar van Bavel maar maakte het de koploper wel erg lastig. Oosterhout kwam zelfs op voorsprong in deze wedstrijd maar mede door een fout van de scheidsrechter verloren ze in het laatste kwartier alsnog de wedstrijd. Dubbeldam moet winnen om in de top mee te blijven draaien. We staan nu derde met 14 punten uit zeven wedstrijden, terwijl tegenstander Oosterhout terug te vinden is op de achtste plaats. Zij kwamen zes keer in actie en behaalden acht punten, door twee zeges, twee gelijke spelen en twee nederlagen. Naast Bavel verloren ze ook met 2-1 van Gilze. Dus twee kleine nederlagen tegen topploegen in de derde klasse. Het zal dus een lastig karwei worden voor Dubbeldam en rekent ook deze zondag weer op de steun van vele Dubbeldammers!