Selecteer pagina

Zet Dubbeldam de positieve lijn door

Zet Dubbeldam de positieve lijn door

positieve lijn

Na de ongelooflijke stunt van afgelopen zondag, is het zaak dat Dubbeldam de knop weer omzet en het vizier richt op komende zondag. Er staat een inhaalwedstrijd tegen HWD uit Rotterdam – Overschie op het programma. Trainer en spelers hebben de laatste weken meermaals aangegeven graag in de top drie te eindigen of een periodetitel te pakken. En wie weet hoe mooi het seizoen dan afgesloten kan worden. De eerste horde op weg naar dat doel is dus komende zondag. Je motiveren voor een wedstrijd tegen de ongeslagen koploper is vaak niet zo moeilijk, maar om deze zelfde instelling en werklust te tonen tegen een laaggeklasseerde tegenstander. Dit zal wel nodig zijn om de positieve lijn van de afgelopen weken door te trekken.

Vier doelpunten

Na een moeilijke periode in de maanden december en januari heeft Dubbeldam het tij kunnen keren.  Het herstel kwam in de belangrijke uitwedstrijd in Schiedam. Daar versloeg Dubbeldam Kethel Spaland met 0-4. Vier doelpunten is wel de rode draad van de afgelopen weken. Een week na deze kentering werd het carnavalsfeest opgeluisterd met een 0-4 zege tegen hekkensluiter. Ook afgelopen zondag kwam Dubbeldam vier keer tot scoren. Opmerkelijk was het wel dat nu alle doelpunten in de eerste helft werden gemaakt en door een speler: onze spits Dennis Geschiere.

ziekenboeg loopt leeg

Een hele tijd hadden we bijna meer geblesseerde dan fitte spelers.
Inmiddels heeft doelman Noah Speelmeijer weer wat speelminuten gemaakt na zijn zware ongeval in december.
Kersverse papa Jeffrey Stam, afgelopen woensdag werd zijn zoontje Jay Jax geboren, is al langere tijd uit de roulatie en het is niet bekend wanneer hij terug zal keren.
Kevin Bosman is weer hersteld van zijn blessure en speelde tegen Victoria’04 een halve wedstrijd en afgelopen zondag viel hij ook al snel in de tweede helft in.
Wesley Borsboom stond ook enige weken buitenspel met een blessure, maar gelukkig kon hij afgelopen zondag speelminuten maken.
Aanvoerder Dennis Stam revalideert na zijn succesvol verlopen operatie vorige week. De verwachting is dat hij snel zal terugkeren, maar deze wedstrijd komt zeker te vroeg.

schorsing

We hebben geen schorsingen meer, alle spelers zijn speelgerechtigdDe schorsing van Jurgen Abrahamse zit er eindelijk op. Sinds zijn rode kaart in de thuiswedstrijd tegen Virtus stond hij buitenspel.

steun

Een wedstrijd tegen een lager geklasseerde tegenstander is zeker zo lastig als tegen een koploper. Onze mannen kunnen dus zondag alle steun weer gebruiken. Wij rekenen dan ook op de steun van vele supporters.