Selecteer pagina

Zesde kan goede zaken doen

Zesde kan goede zaken doen

Geplaatst door V.V. Dubbeldam 6 op Zondag 24 februari 2019

Doelpunten 1-0 Andy van der Broek (assist Jordy), 2-0 Marcel van den Berg (assist Andy van der Broek), 3-0 Marcel van den Berg (assist Daniël de Jager), 4-1 Ed Hoogvliet (assist Daniël de Jager).

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
09/1210:006e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 64Win
Beek Vooruit 121Loss

Dubbeldam 6

Beek Vooruit 12

Locatie

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Voor Dubbeldam 6 staan in 2018 nog twee thuiswedstrijden op het programma, te beginnen aanstaande zondag tegen Beek Vooruit. Zoals gebruikelijk begint de wedstrijd om 10.00 uur. In deze twee laatste wedstrijden treft Dubbeldam 6 twee tegenstanders uit de onderste regionen van de zesde klasse. Mochten beide wedstrijden in een goed resultaat omgezet worden, kan Dubbeldam goede zaken doen op de ranglijst.

Beek Vooruit heeft acht punten behaald uit tien wedstrijden en is met dit resultaat terug te vinden op de tiende plaats van de ranglijst. Ze krijgen opvallend veel tegentreffers te incasseren, alleen Virtus moest vaker de bal uit het  doel halen 37 om 39.

Verrassend is het dat de ploeg uit Prinsenbeek deze competitie won van Unitas’30 en Schijf, terwijl ze bij hekkensluiter RSV niet verder kwamen dan en 1-1 gelijkspel. Deze zeven punten werden allemaal op eigen veld behaald..

Het andere punt werd in de eerste speelronde behaald in de uitwedstrijd tegen Sprundel. De wedstrijd eindigde zoals het begon met 0-0.

Na de zege op Schijf op 18 november zit de klad er in bij Beek Vooruit. Een week later verloren ze van Victoria’03 dat op de elfde plaats staat en afgelopen zondag waren ze met 1-11 volstrekt kansloos tegen HZ’75 2

Voor Beek Vooruit is deze wedstrijd wel de laatste dit kalenderjaar

 

Dubbeldam haalt de punten vooral aan de Schenkeldijk. Op ons eigen complex verloren ze alleen ruim van een sterk Sprundel.
Van alle uitwedstrijden werden alleen drie punten in Schijf gehaald.
Gelijkspel komt niet in het woordenboek van Dubbeldam 6 voor, dus altijd veel spektakel bij de wedstrijden.
Zou mooi zijn als we in 2018 nog twee zeges bij kunnen schrijven, dan kan Dubbeldam 6 in 2019 mee blijven strijden in de hoogste regionen van deze klasse.

Wekelijks worden we tijdens de wedstrijden met video’s, foto’s en korte teksten op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen door Patrick van der Zande en Marcel van den Berg waarvoor onze hartelijke dank