Selecteer pagina

Wint Dubbeldam op eigen veld wel van Charlois

Wint Dubbeldam op eigen veld wel van Charlois

Dubbeldam 1 vs sv Charlois 1 (On time)

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
24/0214:003e klasse Hoog2018 - 2019

Resultaten

Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 1000Loss
sv Charlois 1101Win

Dubbeldam 1

Dennis Stam Verdediger
Stan van Pelt Verdediger
Jim Voll Middenvelder
Max Bresser Verdediger
Jerry van Ingen Aanvaller
Jordy Wouters Middenvelder
Kevin Bosman Verdediger
9Dennis Geschiere Aanvaller
Rory van der Weyden Middenvelder
Robin van Dijk Keeper
Damian Pomper Middenvelder
Sven Weijts Verdediger
Wesley Borsboom Middenvelder
Marlon Springvloed
  2 1

sv Charlois 1

Officials

Scheidsrechter KNVBAssistent scheidsrechterAssistent scheidsrechter tegenstander
A. HilgersomHarry SwartJ.W. Nowee

Locatie

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Door vele clubs is er maanden naar uitgekeken de start van de derde klasse Hoog. Morgen is het dan eindelijk zo ver.
Dubbeldam die de 3e klasse Q4 als lijstaanvoerder heeft afgesloten begint tegen Charlois, altijd een lastige tegenstander voor Dubbeldam.

Vorig seizoen verloren we op de Oldegaarde volledig kansloos van deze ploeg. Op basis van inzet en werklust was deze zege volledig verdiend.
De thuiswedstrijd gaf een heel ander beeld al hadden we het in de eerste helft heel lastig tegen Charlois. In deze fase hield Robin van Dijk Dubbeldam op de been. Net voor rust was het Jerry van Ingen die Dubbeldam met een voorsprong liet pauzeren.
Na rust een heel ander wedstrijdbeeld. Een strijdbaar en goed Dubbeldam liet Charlois volstrekt kansloos.
In de tweede helft lieten we de score flink oplopen en de ene ere-tegentreffer kon niemand verontrusten. Uiteindelijk stond na 90 minuten de teller op 6-1.

In de derde klasse Q4 verloor Dubbeldam de enige wedstrijd wederom tegen Charlois op het veld aan de Oldegaarde. Wederom hadden we het lastig met het fysieke en op veel werklust gerichte spel van Charlois.
Jerry van Ingen verklaarde na afloop aan de Stem van Dordt teleurgesteld te zijn. We waren slap en slecht en hebben ons volledig af laten bluffen.
Sjors Volder redde de eer voor Dubbeldam. 3-1

Charlois begon slecht aan de 3e klasse q4, maar is inmiddels al vanaf 18 november ongeslagen toen ze met 5-4 verloren van Coal. In totaal verloor Charlois twee wedstrijden tijdens de eerste seizoenshelft. De andere nederlaag was in de openingsronde tegen Besiktas.

Charlois hield afgelopen zondag RCD uit de promotiepoule. RCD moest winnen en Charlois wilde winnen om derde te blijven op de ranglijst dat recht gaf op een extra thuiswedstrijd. Al snel was alle spanning uit de wedstrijd want binnen 4 minuten leidde Charlois met 2-0. Alle inspanningen van RCD ten spijt, ze kwamen wel terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk trok Charlois met 7-3 aan het langste eind.

Charlois is dus in het ritme gebleven, terwijl Dubbeldam twee vrije weekeinden heeft gehad waarin afgelopen zondag van Slikkerveer werd gewonnen in een oefenwedstrijd.

Een lastige opgave dus voor onze mannen tegen Charlois maar met de steun van vele Dubbeldammers moet het toch lukken om een goede start te maken in de promotiepoule