Terneuzen 2 vs Dubbeldam 2 (On time)

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
18/1112:00reserve 2e klasse2018 - 2019

Dit weekeinde vallen de beslissingen in de eerste periode en het zou zo maar kunnen dat Dubbeldam 2 de eerste periodetitel pakt. Daarvoor zijn ze wel afhankelijk van het resultaat bij Zundert 2 – Virtus 2. Virtus maakt de grootste kans deze prijs te winnen, maar Dubbeldam heeft de laatste weken de druk er vol op gezet. Het verschil op de ranglijst is twee punten en laat Dubbeldam deze punten nu verspeeld hebben tegen uitgerekend Zundert. Het doelsaldo is 1 in het voordeel van Virtus. Dus bij een gelijkspel of nederlaag van Virtus in Zundert, komen er kansen voor Dubbeldam maar dan zullen we zelf af moeten rekenen met Terneuzen.

PosClubGWGLVFAPts
1Dubbeldam 2221714894652
2Groen Wit 2221534655048
3VVR 2221228564738

Dubbeldam heeft vooral aan het begin van de competitie punten laten liggen. Tegen Zundert was dit erg onnodig. Dubbeldam was heer en meester, maar liet zoals vaak dit prille seizoen nog vele kansen onbenut. Dat we alle vertrouwen mogen hebben in een mooi seizoen voor het tweede bewezen de mannen vorige week wel. In het bekertoernooi speelden we tegen het ijzersterke JEKA 2 dat ook een klasse hoger speelt. In de eerste helft had Dubbeldam het erg lastig, maar kwam in de tweede helft sterk terug. Als de wedstrijd iets langer had geduurd , was een stunt zeker wel mogelijk.

De topper in de competitie tegen koploper Virtus was ook een prooi voor Dubbeldam. Door drie treffers van Mischa Brassien nam Dubbeldam ruim afstand, maar liet het toch weer onnodig spannend worden. (3-2)

 

Terneuzen vinden we terug op de zesde plaats van de ranglijst met negen punten uit zeven wedstrijden.

In de poulefase van het bekertoernooi won Terneuzen van Steen 3, speelde Terneuzen gelijk tegen Philippine en verloren ze van Zeelandia Middelburg. Met vier punten eindigden ze op een tweede plaats en daarmee eindigde het bekertoernooi.

De competitie werd eveneens afgetrapt tegen Steen, alleen nu tegen het tweede team. Overeenkomst is dat ook dit duel eenvoudig met 4-1 werd gewonnen.
Terneuzen kon deze sterke start geen vervolg geven en verloor twee weken opeenvolgend van Zundert en koploper Virtus.

Dat het een tegenstander is om rekening mee te houden bewezen ze een week later. Na twee teleurstellingen toonden ze karakter door de thuiswedstrijd tegen Groen Wit Breda met 7-3 te winnen. Tegen de ploeg uit Breda leed Dubbeldam de eerste nederlaag van het seizoen .

Een week later werd echter weer verloren van de huidige nummer zeven van het klassement Unitas’30. In Etten-Leur werd het 4-2 met treffers namens de Zeeuwse ploeg van Cees van Tiel en Jordi Verstraeten.

In eigen huis werd begin van deze maand Terheijden met 9-0 verpletterd, maar afgelopen zondag werd de uitwedstrijd in Rijsbergen tegen VVR weer met 4-2 verloren. Klik hier om het verslag van deze wedstrijd geschreven door VVR te lezen

Opmerkelijk is dus dat Terneuzen uit alle wedstrijden heeft verloren en thuis alles gewonnen. Zaak voor Dubbeldam dus om te breken met deze statistiek.

En dan hopen op goed nieuws uit Zundert
Wij wensen Paul wols en zijn mannen ontzettend veel succes.

Locatie

Sportcomplex De Vliegende Hollander
Zuiderparklaan 21, 4532 LS Terneuzen, Nederland