Selecteer pagina

Winnen we nu wel van Slikkerveer

Winnen we nu wel van Slikkerveer

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
17/0214:30Oefenwedstrijden2018 - 2019

In aanloop naar de start van de kampioenspoule heeft Dubbeldam een aantal vrije zondagen. Afgelopen zondag werd er getraind in de sportschool. Voor aanstaande zondag staat er een oefenwedstrijd tegen Slikkerveer op het programma.

Slikkerveer speelt in de derde klasse Q2 van het district west 2. In deze competitie zijn alle wedstrijden al gespeeld, maar zij moeten eveneens wachten tot alle wedstrijden in de andere derde klassen gespeeld zijn.

Slikkerveer heeft zich voor de andere kampioenspoule geplaatst en zal een nieuwe competitie vormen met de eerste zes van de derde klasse Q1.
Slikkerveer is in hun competitie als tweede geëindigd achter DONK 1. Van de dertien wedstrijden hebben ze er elf gewonnen en twee verloren met een indrukwekkend doelsaldo van +31.

Slikkerveer won wel van de uiteindelijke nummer 1, maar verloor aan het begin van de competitie van HOV/DJSCR en van FC IJsselmonde. Ze sloten het seizoen af in 2019 af met twee 5-0 zeges tegen HWD en ASW.

Dinsdag 15 januari speelde Slikkerveer en Dubbeldam ook een oefenwedstrijd maar toen in Ridderkerk. Al snel was duidelijk dat deze tegenstander van een ander kaliber was dan Dubbeldam gewend was in de competitie. Na zeven minuten keken we dan ook al tegen een achterstand aan.

Dubbeldam schakelde bij en in de twaalfde minuut was het onze topschutter Dennis Geschiere die de gelijkmaker aantekende.
Ondanks kansen over en weer werd er in de eerste helft niet meer gescoord.

Dubbeldam kwam niet geconcentreerd uit de kleedkamer waar Slikkerveer gebruik van maakte en drie minuten na rust namen zij weer een voorsprong 2-1. Tien minuten later zelfs gevolgd door de 3-1.
Of dat het trainingskamp van dat weekend nog een rol heeft gespeeld weten we niet, maar in de tweede helft kon Dubbeldam geen vuist meer maken.
Een minuut voor het einde van de wedstrijd maakte Slikkerveer het nog erger door 4-1 te scoren.

Zondag kunnen onze mannen zich dus echt testen voor de nieuwe competitie. De aftrap van deze wedstrijd is om 14.30 uur nu aan de Schenkeldijk.

  Share
  liveblog

  Details

  DatumTijdLeagueSeizoen
  17/0214:30Oefenwedstrijden2018 - 2019

  Resultaten

  Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
  Dubbeldam 1033Win
  Slikkerveer 1011Loss

  Dubbeldam 1

  Dennis Stam Verdediger
  Stan van Pelt Verdediger
  Jim Voll Middenvelder
  Max Bresser Verdediger
  Jerry van Ingen Aanvaller
  Jordy Wouters Middenvelder
  Kevin Bosman Verdediger
  9Dennis Geschiere Aanvaller
  Rory van der Weyden Middenvelder
  Robin van Dijk Keeper
  Damian Pomper Middenvelder
  Sven Weijts Verdediger
  Wesley Borsboom Middenvelder
  Youri de Bruijn Aanvaller
    3 2

  Slikkerveer 1

  1

  Locatie

  Sportpark Schenkeldijk
  Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland