Het was vorige week voor de technische staf moeilijk een opstelling te maken.

Rick de Graaf ontbreekt al sinds de winterstop en zal over een kleine twee weken geopereerd worden aan zijn knie. Pas na de ingreep kunnen de artsen vertellen hoelang het herstel zal vergen.

In de oefenwedstrijd tegen SVW viel Sven Weijts uit met een hamstringblessure. Gevreesd mag worden dat hij nog niet dit is.

In de laatste thuiswedstrijd viel Jim Voll lichtgeblesseerd uit. Hij moest vervolgens dinsdags eerder invallen dan gedacht door de blessure van sven Weijts. Daarna ging hij met vakantie en was vorige week zondag als toeschouwer aanwezig. Hopelijk kan morgen op hem wel een beroep gedaan worden.

Tot een ieders ontzetting zagen we vorige week zondag dat ook onze betrouwbare centrale verdediger Dennis Stam ontbrak. Hij was die dinsdag geblesseerd geraakt op de training en hoopte door de donderdagsessie over te slaan, zondag weer fit te zijn. Tegendeel bleek waar en het is nog maar zeer de vraag of hij morgen wel kan spelen.

Jordy Wouters kreeg tegen Charlois twee gele kaarten en ontbreekt om die reden morgen op het wedstrijdformulier.

Ook het tweede blijft blessureleed niet bespaard. Johan Kiele en Davey Geschiere zijn al lange tijd niet inzetbaar. Uiteraard hopen wij dat zij snel zullen herstellen. Want wat hebben deze twee spelers al een pech gehad!