Marcel van den BergDUBBELDAM 6

Helaas geen zege deze week voor Dubbeldam 6 in de derby tegen SSW. Met name in de eerste helft liet Dubbeldam 6 het afweten. Wellicht kan er dit weekend in CenterParcs geoefend worden op afronden want daar ontbrak het nog wel aan, volgens het verslag.
Doelpuntenmaker Marcel van den Berg werd met grote meerderheid van de stemmen gekozen tot man of he match

Gefeliciteerd Marcel

 

Patrick de KievitDUBBELDAM 5

Tegen de nummer twee van de competitie Bavel was er weinig eer te behalen voor Dubbeldam Cinco. Ongetwijfeld is een hele zware zaterdag en misschien ook wel al vrijdagavond hier debet aan. Door de stemmers op deze website is “Haas” verkozen tot speler van de week.

Gefeliciteerd !!

 

 

 

Dennis Wols

DUBBELDAM 3

De stemming ging gelijk op bij de sterren van Dubbeldam 3 en uiteindelijk kregen Dennis Wols en Nick Willemstijn evenveel punten. En ondanks zes treffers van Nick Willemstijn meenden de bezoekers van onze facebookpagina de eervolle vermelding van speler van de week deze week toe te kennen aan Dennis Wols. Hij opende de score en speelde een goede wedstrijd tot hij licht geblesseerd het veld moest verlaten. Hij was nog wel fit genoeg om de tweede helft te vlaggen.

Gefeliciteerd Dennis!

 

Sjors Volder tijdens Jan Stamtoernooi WieldrechtDUBBELDAM 2 EN 1

Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt: een speler die zowel bij het eerste als tweede speler van de week wordt en het kan nu ook maar 1 iemand zijn onze cultheld SJORS VOLDER
Bij Dubbeldam 2 nam hij de helft van de doelpuntenproductie voor zijn rekening met zes treffers en won hij de uitverkiezing met groot machtsvertoon. Bij het eerste was hij ook trefzeker maar had concurrentie van de goed debuterende o19 speler Youri de Bruijn.
Een extra poll was nodig om ook hier Sjors aan te wijzen als winnaar.

gefeliciteerd Sjors!!

 

Mitchell WoutersDUBBELDAM 4

Doelpuntenmaker Richard Hoogvliet en Mitchell Wouters kregen evenveel stemmen. Een extra poll op Facebook leverde na 3 uur ook nog geen winnaar op, maar inmiddels heeft Mitchell 1 stem meer dan Richard en dus speler van de week

Gefeliciteerd Mitchell