Selecteer pagina

Weer volop spanning bij Dubbeldam 2

Weer volop spanning bij Dubbeldam 2

Resultaten

ClubUitslag
VVR 2Loss
Dubbeldam 2Win

De ochtend na de Hollandse Avond stond voor Dubbeldam 2 de uitwedstrijd tegen VVR in Rijsbergen op het programma.

De mannen van Paul Wols konden met het nodige vertrouwen in de auto stappen. In het bekertoernooi waren we ongeslagen gebleven met een prachtig doelsaldo. Het eerste competitieduel speelden we weliswaar gelijk, maar creëerden we voldoende kansen om gewoon de drie punten in Dordrecht te houden.

Tegenstander VVR was afgelopen seizoen kampioen geworden. Zij hadden echter het eerste competitieduel verloren, maar als je hun verslag mag geloven waren ze minimaal gelijkwaardig aan Groen Wit uit Breda.

Dubbeldam startte voortvarend en kwam al in de negende minuut op voorsprong. Uit een prachtige voorzet van Mischa Brassien schoot Davey Geschiere de 0-1 binnen.

Enkele minuten later verdubbelde Sjors Volder bijna de score. Hij had de pech dat zijn kopbal op de paal spatte. Extra zuur was dat drie minuten later de bal er wel aan de andere kant in ging. De scheidsrechter floot niet voor een overtreding op onze doelman Roy de Graaf en zo kon VVR heel eenvoudig gelijk maken.

Na een half uur spelen bracht Davey Geschiere zijn team weer op voorsprong. Davey wil duidelijk in de voetsporen van zijn broer treden als makkelijk scorende aanvalsleider en was met zijn tweede treffer binnen het half uur belangrijk voor zijn team.

Op slag van rust deelde Damian Pomper een mokerslag uit, door de 1-3 aan te tekenen. Een prachtig moment zo vlak voor rust.

Direct na de onderbreking had Corné Pellikaan de wedstrijd definitief kunnen beslissen, maa de keeper van VVR bracht op een schitterende manier toch nog redding.

Dubbeldam speelt zeker geen grootse wedstrijd maar krijgt voldoende kansen om de scoren verder uit te breiden. Dit gebeurt niet waardoor VVR hoop kan blijven houden op een goed resultaat.

Na 20 minuten in de tweede helft komt Fabian Kaljee voor Corne Pellikaan.

En daar waar Dubbeldam kansen blijft morsen, brengt VVR de spanning terug in de wedstrijd en scoort 20 minuten voor tijd de aansluitingstreffer. Zo brengt Dubbeldam zichzelf toch weer in de problemen.

Tien minuten voor tijd lijkt Sven den Engelsen de drie punten voor Dubbeldam uit het vuur te slepen. Hij is de maker van het vierde doelpunt en met een verschil van twee lijkt de wedstrijd wel gespeeld.

VVR denkt daar heel anders over en maakt gebruik van slapte in onze verdediging. Zeven minuten voor tijd maken zij de aansluitingstreffer 3-4.

Wat kunnen zeven minuten en wat blessuretijd toch verschrikkelijk lang duren, maar uiteindelijk weet Dubbeldam toch de overwinning uit het vuur te slepen. Drie heerlijke punten kunnen bijgeschreven worden.

Volgende week weer een wedstrijd op verplaatsing en wel tegen Groen Wit uit Breda. Zoals gezegd wonnen zij de eerste wedstrijd van VVR en wel met 1-0.

VVR 2

 

Dubbeldam 2

Roy de Graaf Keeper
Sjors Volder Aanvaller
Damian Pomper Middenvelder 45'
Ricardo Arkes Verdediger
Fabian Kaljée Verdediger
Arne van Weerden Verdediger
Koen Boutens Verdediger
Sven den Engelsen Middenvelder 80'
Mischa Brassien Middenvelder
Davey Geschiere Aanvaller 9', 29'
Corné Pellikaan Verdediger
Sjoerd Boutens Aanvaller
Mike Behr
  4 1

Teammanager: Dennis Oeben
Hoofdtrainer: Paul Wols
Leider: André Sleeking
Assistent-scheidsrechter: Johan Kayen