Selecteer pagina

Voorbeschouwing; wedstrijdselectie Dubbeldam 1 tegen Besiktas

Voorbeschouwing; wedstrijdselectie Dubbeldam 1 tegen Besiktas


Aanstaande zondag speelt Dubbeldam wederom thuis. Ditmaal komt Besiktas op bezoek. Dit duel begint om 14.00 uur. de spelers verzamelen om 12.30 uur maar de meesten zullen eerder zijn omdat om 10.30 uur het tweede speelt tegen RKDVC.
De bal voor deze wedstrijd is geschonken door Van der Windt Advies, waarvoor onze hartelijke dank.

Schorsingen

Dubbeldam blijft gelukkig dit seizoen gevrijwaard van veel schorsingen. Alleen Jurgen Abrahamse was eerder dit seizoen geschorst. Gelukkig zit deze er op en zijn we wat dat betreft compleet.

Blessures

Deze week werd bekend dat de schade aan de knie van Rory van der Weijden waarschijnlijk meevalt, maar zijn seizoen zit er wel op. Vanmorgen was hij strijdlustig in de krant en sprak de hoop uit in augustus de voorbereiding te kunnen starten als tweedeklasser. Uiteraard wensen wij hem heel veel succes bij zijn revalidatie.
Aanvoerder Dennis Stam staat al langere tijd langs de kant met een knieblessure. Inmiddels is hij geopereerd en op de weg terug. Wij hopen hem snel weer op het veld te kunnen bewonderen.
Afgelopen zondag moest Max Bresser zich ook laten wisselen door een blessure. Gelukkig lijkt dit mee te vallen voor onze jeugdspeler, want hij zit gewoon bij de wedstrijdselectie.
Winnen
Een overwinning is noodzakelijk om in de top van de 3e klasse mee te blijven draaien en koploper van de tweede periode. Dit is nodig om aan het einde van het seizoen mee te kunnen doen aan de nacompetitie.
Wij rekenen zondag weer op de steun van vele supporters!