Selecteer pagina

We verzuimen wedstrijd eerder te beslissen

We verzuimen wedstrijd eerder te beslissen

Met een 4-1 thuiszege op SEP sloot derdeklasser Dubbeldam het eerste deel van de bijzondere competitie af. De Dubbeldammers hadden zich al gekwalificeerd voor de uit zes thuis- en vijf uitwedstrijden bestaande promotiecompetitie. De nummers een en twee in de eindrangschikking van deze competitie promoveren rechtstreeks naar de tweede klas. Wie net onder die plekken eindigt krijgt nog een promotie-herkansing.

Tegen SEP uit Delft leidde Dubbeldam bij rust met 1-0 door een treffer van Jordy Wouters die vorige week ook al productief was. Damian Pomper, Dennis Geschiere en de jonge debutant Mika Gutierrez Oliva lieten in het tweede bedrijf het vijandelijk doelnet trillen. Dubbeldams aanvaller Jerry van Ingen: “In de eerste helft verzuimden we om een 3-0, 4-0 voorsprong op te bouwen. Aan het eind van de tweede helft brak de tegenstander en scoorden we alsnog drie goals”.

Voor de uit twaalf teams bestaande promotiecompetitie hebben zich tot nu toe acht clubs gekwalificeerd. Naast Dubbeldam zijn dat Coal, SV Charlois, Kethel Spaland, Wilhelmus, ODB, Full Speed, en HMSH.

In de reguliere (halve) competitie is Dubbeldam (12-31) na vandaag uitgespeeld. Het kan alleen nog door Coal (10-26) van de eerste plek in de eindrangschikking worden verdrongen.

Bron: Stem van Dordt