Selecteer pagina

We speelden als een team

DD1-media-2022-2023 | 0 Reacties

Een zware seizoensopening voor Dubbeldam. Tegenstander GSC/ODS heeft deze zomer een aantal eer sterke nieuwe spelers aan de selectie toe kunnen voegen.

Trainer GSC/ODS: een goede les voor ons

Dordrecht – Vier van de vijf Dordtse zondag-derdeklassers kwamen vandaag in actie Dubbeldam won de stadsderby bij GSC/ODS met 1-2. Gelijke spelen waren er voor FC Dordrecht Am (1-1 thuis tegen TSV Gudok) en SC Emma (2-2 bij Terheijden). Verslagen van de duels van de laatste twee clubs volgen. RCD was vrij.
Bij deze alvast een tweeluik over de stadsderby tussen GSC/ODS en Dubbeldam met Mo Duzgun (trainer GSC/ODS) en Davey van Pelt (keeper Dubbeldam) als terugblikkers, analisten.
 
 
*Davey van Pelt
Dubbeldams doelman Davey van Pelt blikt terug op de gewonnen stadsderby: ‘Eerste helft waren wij de betere ploeg, zaten overal kort op, gaven nauwelijks ruimte aan hun. Ze creëerden ook nauwelijks kansen, één kansje hebben ze gehad. Wij daarentegen waren heel gevaarlijk met onze spitsen Xander Staphorst en Mika Gutierrez. Jordy Wouters scoorde de 0-1 uit een vrije trap en Xander Staphorst (foto) de 0-2 uit een individuele actie’.
‘Na rust werd GSC wel feller en sterker en drukte ze ons wat meer naar achter. Ze kwamen rond de 80ste minuut dan ook op 1-2 maar verder dan dat kwamen ze niet. Een aantal kleine kansjes, dat wel. Maar wij lieten het zelf na om de verlossende 1-3 te maken. Al met al een goed begin van de competitie waarin wij sterk als team speelden!’
 
 
*Mo Duzgun
GSC/ODS-trainer Mo Duzgun over de verloren stadsderby: ‘Een leerzame les. We gaan nu de rug weer rechten. Was best wel een terechte nederlaag. We waren zelf niet scherp genoeg voor de goal. Onze goal viel een kwartier voor tijd via Ilhan Solak, Gezien spel en hun sterke organisatie – zeker verdedigend – won Dubbeldam niet onverdiend’.
‘We kregen zelf wel de nodige kansen, zelfs een paar uitstekende maar lieten die onbenut. Al met al balen, Een extra domper was dat kort voor tijd Enes Ak geblesseerd uitviel’.

Related Articles

Wederom een zware tegenstander

Laatste nieuws  BekerwedstrijdAanstaande zondag staat wederom een thuiswedstrijd op het programma voor Dubbeldam. Na twee Dordtse derby's ontvangen wij TSV Gudok uit Tilburg. Een sterke tegenstander die we drie jaar geleden ook in competitieverband tegen zijn...

Lees meer

Voorbeschouwing Dubbeldam – HZ’75

Laatste nieuws  BekerwedstrijdZondag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma. Tegenstander is HZ'75 uit Hooge Zwaluwe. Om 14.30 zal scheidsrechter Van Velthoven het startsein geven voor de laatste test alvorens de competitie start en daarmee de...

Lees meer