De oliebollen zijn op, het vuurwerk afgestoken, we hebben met elkaar getoost op het nieuwe jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie en dus kunnen we weer gaan voetballen.

De selectie traint vanavond weer voor de eerste keer na een paar weken rust. Volgend weekend staat een trainingskamp op het programma.

Zowel het eerste als tweede hebben een geweldige eerste seizoenshelft gedraaid. Dubbeldam 1 is koploper in de derde klasse Q en wil zich bij de eerste drie plaatsen, zodat we bij de herindeling een extra thuiswedstrijd toegewezen krijgen.

Dubbeldam 2 staat op een geweldige tweede helft. In het begin van de competitie hebben we vijf punten laten liggen doordat we slordig met kansen om sprongen, maar na de derde speelronde hebben we geen punt meer verspeeld. Dubbeldam 2 is het enige team in de reserve tweede klasse die koploper Virtus punten heeft afgepakt, sterker we stuurden ze met een nederlaag terug naar Zevenbergen

Dubbeldam 1 hervat op 20 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Besiktas. De winterstop duurt voor Dubbeldam 2 iets langer. Hun eerste wedstrijd is op 10 februari uit tegen Zundert.

Wij wensen beide teams ongelooflijk veel succes tijdens de tweede seizoenshelft