Gisteravond stond het restant van de wedstrijd ECR – Dubbeldam die op 18 november in de 67ste minuut door scheidsrechter Jansen werd gestaakt op het programma.  Toch nog aardig wat supporters hadden de moeite genomen voor 23 minuten af te reizen naar Rhoon. En daar zullen ze zeker geen spijt van gehad hebben.

In vergelijking met het eerste deel ontbrak doelman Robin van Dijk en nam Roy de Graaf plaats in het doel.
Dubbeldam moest scoren en dus nam verdediger Kevin Bosman plaats op de bank en zijn plek werd ingenomen door aanvallende middenvelder Damian Pomper.

Vanaf de eerste minuut was het een heerlijke wedstrijd met in iedere minuut wel kansen voor zowel WCR als Dubbeldam. Want wij kregen opgelegde kansen, maar ook hebben wij het getroffen met twee uitstekende doelmannen. Roy de Graaf redde zijn team onder andere bij een inzet van heel dichtbij. Een keer leek hij verslagen te zijn, maar zorgde Enzo van de Vossenberg voor uitstekende assistentie op de doellijn.

Toen deze aanvallende tactiek nog niet het gewenst resultaat opleverde, zakte Enzo van de Vossenberg iets naar achteren en Dennis Stam ging mee ten aanval voor zijn kopkracht. Voor iedere meter werd hard gewerkt, maar het dreigde niet beloond te worden voor Dubbeldam.

…….. en toen brak de 20ste minuut aan. Via snel combinatiespel werd Jordy Wouters op de rechterflank vrijgespeeld. Hij had een schitterende afgemeten voorzet die precies op het hoofd van Dennis Geschiere belandde. Hij knikte de bal tegendraads binnen en bracht de stand weer gelijk.
Wat een mooie aanval.

Dennis Stam nam gelijk zijn verdedigende positie weer in en de trainer bracht Kevin Bosman voor Damian Pomper want het gelijkspel werd gekoesterd tegen deze sterke tegenstander. De spelers gingen echter op jacht naar de winnende treffer en werden voor deze moed beloond.

Jordy Wouters was deze keer uitgeweken naar de linkerflank en kapte de bal voor zijn sterke been. Weer gaf hij een perfecte voorzet en bij de tweede paal stond onze doelpuntenmaker Dennis Geschiere. Hij nam de bal aan, tikte de bal opzij en haalde verwoestend uit 2-3!!!!!!!!

De aftrap hoefde niet meer genomen te worden, scheidsrechter Laros floot direct voor het einde van de wedstrijd.
Wat een opluchting en zo verschrikkelijk verdiend!

Voor Dubbeldam is nu de winterstop aangebroken en zijn we de trotse koploper, hoewel Coal een verliespunt minder heeft. Als we iedere week deze inzet en werklust op kunnen brengen van deze avond, plaatsen we ons bij de eerste drie. Dan kwalificeren we ons niet alleen voor de kampioenspoule, maar hebben we tevens een extra thuiswedstrijd.