Selecteer pagina

Warming-up voor DE derby!

Warming-up voor DE derby!

de derby

Reikhalzend wordt er al weer uitgekeken naar de derby tussen RCD en Dubbeldam volgende week zondag. De eerste editie was een waar spektakelstuk met het publiek als grote winnaar zo klopte het AD na het gelijkspel. Alle media waren lovend over getoonde spel en uiteraard hopen we daar allemaal ook voor deze editie op.

sterren

Als een soort warming-up speelt Dubbeldam aanstaande zondag om 12.00 uur ook tegen RCD voor de competitie. Dubbeldam zal als trotse, ongeslagen lijstaanvoerder hun status tegen het lager geklasseerde RCD willen behouden. Dat een stand op de ranglijst niets wil zeggen, bewijst de wedstrijd van het tweede vorige week wel.
RCD telde veel meer punten, maar Dubbeldam was de betere partij en als het team van Paul Wols iets effectiever was geweest had het de drie punten aan de Schenkeldijk gehouden. Nu deelden beide teams de punten.

teleurstellingen

Die ongeslagen status komt Dubbeldam 3 zeker niet aanwaaien. Iedere week kunnen we in de fantastische wedstrijdverslagen lezen dat het team tot vlak voor een wedstrijd nog te maken krijgt met teleurstellingen. Belangrijke afspraken en met name blessures zorgen voor een steeds wisselende selectie.
Eerste confrontatie
In oktober werd deze beladen wedstrijd ook al gespeeld op Sportpark Krommedijk. Toen wonnen onze mannen met maar liefst 0-4
Voor DE derby zullen onze mannen ongetwijfeld klaar zijn en wij zijn benieuwd hoe jullie denken dat deze derby af loopt.
Succes mannen.