Selecteer pagina

Voorbeschouwing Wieldrecht – Dubbeldam

Voorbeschouwing Wieldrecht – Dubbeldam

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
23/0819:00Oefenwedstrijden2018 - 2019

Morgen speelt Dubbeldam op de eerste dag van het Jan Stamtoernooi tegen de gastheren van Voetbalvereniging Wieldrecht. Vorig seizoen speelden we in het bekertoernooi tegen de Smitsweg-bewoners.
Dubbeldam begon sterk aan de wedstrijd en kwam via een knappe kopbal van Rory van der Weijden op een 0-1 voorsprong. Een moment van onachtzaamheid in de blessuretijd van de eerste helft zorgde voor een gelijke stand 1-1. In de tweede helft waren er dreigende situaties aan beide kanten. Robin Van Dijk wist zijn doel knap schoon te houden en omdat het vizier bij onze spitsen ook nog niet op scherp stond, moesten beide teams met een punt genoegen nemen.

Wieldrecht speelt komend seizoen wederom in de derde klasse. Vorig jaar pakten zij een periodetitel en wisten twee ronden in de nacompetitie te overleven. In de finale konden zij net geen promotie afdwingen.

Ook Dubbeldam komt komend seizoen uit in de derde klasse. Na een spannende wedstrijd waarin we zeker in de reguliere speeltijd iets beter waren dan Xerxes Dzb moesten we in de verlenging toch het hoofd buigen.

Onder leiding van een nieuwe trainer Richard Smaal zijn we op 5 augustus gestart met de voorbereiding. Na zeges op het Zebratoernooi tegen DFCen Sportclub Emma, verrasten onze mannen afgelopen zaterdag met een zege op tweedeklasser Voetbalvereniging EBOH.

Inmiddels zijn een aantal spelers op vakantie gegaan, maar zijn er ook enkelen weer teruggekeerd. Deze wedstrijden tijdens het Jan Stamtoernooi zijn een mooie gelegenheid om zich te laten zien. Daarnaast mist Dubbeldam enkele spelers door blessures