Selecteer pagina

Voorbeschouwing Virtus 5 – Dubbeldam 6

Voorbeschouwing Virtus 5 – Dubbeldam 6

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
10/0210:006e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Virtus 53Win
Dubbeldam 62Loss

Virtus 5

Dubbeldam 6

Daniel de Jager
Ron Kaljee Middenvelder
Marcel van den Berg Aanvaller
  2 2

Locatie

Sportpark Virtus
Westrand 7, 4761 PZ Zevenbergen, Nederland

Als het weer en de gesteldheid van de velden het toelaten, wordt zondag de competitie door Dubbeldam 6 hervat met een uitwedstrijd tegen Virtus 5. De tegenstander uit Zevenbergen vinden we terug op de negende plaats van de ranglijst met elf punten uit tien wedstrijden, terwijl Dubbeldam keurig zesde staat met vijftien punten uit tien wedstrijden.

Virtus kende een goede start van de competitie. Weliswaar werd in de eerste ronde van Dubbeldam verloren maar daarna volgden twee gelijke spelen en in de maand oktober twee grote zeges. Daarna volgden louter nederlagen, even onderbroken door een kleine 3-2 zege op Victoria’03.

Dubbeldam staat op een keurige vijfde plaats en kan bij winst van het inhaalduel nog steeds naar boven blijven kijken, al gaan SSW en Hoeven uitmaken wie zich dit jaar tot kampioen mag kronen. Deze twee teams steken er met kop en schouder boven uit.

Om mee te kunnen blijven doen is het voor Dubbeldam wel zaak om punten in uitwedstrijden te halen. Thuis hebben we op de wedstrijd tegen Sprundel na alles gewonnen, terwijl van alle uitwedstrijden alleen in Schijf is gewonnen.
Mooie uitdaging voor onze mannen om met deze statistiek te breken en zondag de punten mee te nemen uit Zevenbergen.