Selecteer pagina

Voorbeschouwing ST TPO/VOV 2 – Dubbeldam 4

Voorbeschouwing ST TPO/VOV 2 – Dubbeldam 4

Dubbeldam 4 begint als de nummer 2 van de competitie aan deze speelronde. Ze spelen dit weekend uit tegen st TPO/VOV 2 dat we terug kunnen vinden op de zevende plaats. Dubbeldam zal deze positie willen behouden of verbeteren en dat zou moeten kunnen als je de ranglijst snel bekijkt, maar daarin dreigt vaak het gevaar voor Dubbeldam. Daarbij staat st TPO/VOV wel veel lager maar hebben ze evenveel verliespunten namelijk drie. Dubbeldam kwam echter al vier keer in actie en hadden negen punten. De ploeg uit Moerdijk speelden tot nu toe nog maar twee wedstrijden en pakte drie punten.

De drie punten verloor Dubbeldam in de openingsronde toen men lange tijd gelijk op ging met Papendrecht. Toen Papendrecht in de slotfase enigszins gelukkig een voorsprong nam, ging Dubbeldam risico’s nemen waardoor zij de wedstrijd uit konden counteren naar 2-4.

Een week later kwam het herstel in Prinsenbeek. Deze uitwedstrijd werd met 2-5 gewonnen en dat was het begin van drie zeges op rij. Daarna werden ook Victoria’03 en sc Kruisland op een nederlaag getrakteerd.

Op de eerste zondag van oktober speelde st TPO/VOV pas hun eerste competitiewedstrijd. Tegen de nummer drie van de competitie SVC uit Standaardbuiten dat evenveel punten heeft als Dubbeldam, verloren ze met maar liefst 2-7. De volgende speelronde kwamen zij niet in actie en afgelopen zondag toen alle teams vrij waren, speelden zij juist weer wel.

Afgelopen zondag wonnen ze op eigen terrein met 5-1 van Victoria’03.

Wekelijks brengt Sven Koster ons op de hoogte van alle voorbereidingen, de wedstrijd en soms zelfs van de derde helft van dit team en wij hopen dat hij dit weekend weer veel goed nieuws heeft te melden.