Selecteer pagina

Voorbeschouwing SSW 4 – Dubbeldam 6

Voorbeschouwing SSW 4 – Dubbeldam 6

Na een week rust staat voor Dubbeldam 6 een derby op het programma tegen SSW. Aangezien het ook nog eens de nummers twee en vier van de competitie zijn, kunnen we ook spreken van een topper.

SSW staat tweede op de ranglijst met tien punten uit vier wedstrijden, door drie zeges en een gelijkspel.
Het positieve doelsaldo van 12 is vooral te danken aan de 10-3 thuisoverwinning tegen ZBC’97 uit Zwijndrecht.
Alleen in het openingsduel tegen Victoria’03 hebben de Zeehavenlaan-bewoners punten laten liggen. In Oudenbosch kwamen ze niet verder dan een 3-3 gelijkspel.

De andere wedstrijden tegen Schijf 5 (3-0) en RSV 6 (0-2) werden eveneens in winst omgezet

Dubbeldam 6 staat met zes punten uit vier wedstrijden op een vierde plaats. Zij wisselen telkens een overwinning af met een nederlaag. Dus is het deze week weer tijd voor een zege, want de laatste thuiswedstrijd tegen het sterke Sprundel , de nummer drie van de competitie, ging verloren.

De andere nederlaag werd geleden tegen de koploper Hoeven dat als enige team nog geen punten heeft verspeeld. Dubbeldam kon lang bijblijven, maar moest uiteindelijk met 4-6 het hoofd buigen. Al met al heeft Dubbeldam 6 zware start van de competitie.

De eerste wedstrijd van het seizoen werd op eigen terrein met 3-2 gewonnen van Virtus en in de derde speelronde waren onze mannen met 1-3 te sterk voor Schijf.

Afgelopen week ontvingen we zelfs foto’s van de training van deze mannen en met zo’n grote opkomst moet het mogelijk zijn om deze derby in winst om te zetten.

Succes mannen

wedstrijden Dubbeldam 6 tot nu toe