Na de geweldige bekerthriller van vorige week die zoals ongetwijfeld bekend door onze sterren na strafschoppen werd gewonnen, staat er voor deze week gewoon weer een competitiewedstrijd op het programma.

Op basis van de ranglijst zou je denken dat Dubbeldam de ongeslagen koppositie zou moeten kunnen behouden, maar Rood Wit W  was vorig seizoen een zware tegenstander en de uitwedstrijd werd ook verloren. verslag: https://dubbeldamzondag.nl/Wedstrijd/rood-wit-w-3-vs-dubbeldam-3/

Dubbeldam moet winnen om de koppositie te behouden want JEKA zit hen op de hielen. De ploeg uit Breda heeft evenveel punten alleen een veel minder doelsaldo +16 om +10. Volgende week staat een confrontatie tussen deze teams op het programma aan de Schenkeldijk.

Hopelijk is na de oproep in Opsporing Verzocht ook aanvoerder Nick Willemstijn (@nieq) ook weer gevonden. Want hoewel het in de strafschoppenserie niet helmaal goed ging, is hij wel de topscoorder van dit team.

Dubbeldam won tot nu toe alle wedstrijden. We begonnen de eerste twee speelronden met een 3-1 zege, eerst thuis tegen Boeimeer 4 en daarna uit tegen Beek Vooruit. In de derde ronde stond de derby der derby’s op het programma. Naar deze wedstrijd kijken de mannen altijd uit. Na een felle en drukbezochte trainingen werden de stadsgenoten op een 1-6 nederlaag getrakteerd. Een week later had UVV’40 het geluk dat Dubbeldam het de tweede helft wel geloofde. Na een 6-0 ruststand, scoorde onze sterren slechts 1 keer in de tweede helft.

Rood Wit W won in de tweede speelronde met 5-3 van RCD, maar verloor de andere drie wedstrijden. Dat het een lastige tegenstander is, blijkt wel uit uitslag in de eerste speelronde. Tegen een sterk JEKA 10 met veel oud-eerste elftal spelers werd maar nipt met 3-4 verloren. Na de zege op RCD volgde een 1-4 nederlaag tegen PCP en een 3-0 nederlaag tegen IFC.

De laatste wedstrijden van Dubbeldam 3