Uiteraard hebben de sterren van Dubbeldam 3 lang naar dit weekend uitgekeken: de derby tegen RCD. Het blijven toch speciale wedstrijden. Dubbeldam begint als trotse lijstaanvoerder aan de wedstrijd en zou dit ook graag na de wedstrijd zo zien.

RCD heeft geen bekerwedstrijden gespeeld. Ze begonnen de competitie met een 3-0 zege tegen Beek Vooruit , maar ging afgelopen zondag met 5-3 ten onder tegen Rood Wit W.

Dubbeldam won afgelopen zondag met 3-1 van de ploeg uit Prinsenbeek en had de eerste competitiewedstrijd ook in een overwinning omgezet. Op eigen terrein won Dubbeldam 3 met 3-1 van Boeimeer.

Toch zijn het altijd wedstrijden die op zich staan.
Vorig seizoen won Dubbeldam de derby aan de Reeweg met 4-0 maar stond het bij rust nog gelijk.
Na de onderbreking brak Pim Sterrenburg met een verdwaald schot/ voorzet de ban. Daarna speelde Dubbeldam de wedstrijd makkelijk uit. Nick Willemstijn 2x en een eigen doelpunt bepaalden de eindstand op 0-4.

RCD – DUBBELDAM VERSIE 2017

Op eigen veld was Dubbeldam heer en meester en speelde 90 minuten op de helft van RCD. Scoren bleek een haast onmogelijke opgave deze middag. Gelukkig was er een briljant moment van Dennis Wols waardoor de punten op de Schenkeldijk bleven.

WEDSTRIJDVERSLAG

Succes mannen