Dubbeldam 6

De dag wordt om 10.00 uur afgetrapt door Dubbeldam 6. De ploeg staat ook zesde in het algemeen klassement en heeft nog mogelijkheden om te stijgen. Dubbeldam 6 behaalt de punten voornamelijk in thuiswedstrijden dus dat geeft hoop dat ze zondag wederom een goed resultaat halen.
Tegenstander Unitas’30 uit Etten-Leur vinden we terug op de negende plaats met acht nederlagen, twee gelijke spelen en vijf overwinningen. Een van die zeges boekten ze eerder dit seizoen tegen Dubbeldam 6. De uitwedstrijd ging namelijk met 3-2 verloren.

Dubbeldam 2

Een uur later verschijnt ook Dubbeldam 2 aan de aftrap tegen Unitas’30. Het team van Paul Wols en zijn staf pakte afgelopen zondag de periodetitel door te winnen van Terneuzen en een uur later kwam uit Rijsbergen het bericht dat VVR had verloren van Groen Wit. VVR en Dubbeldam hadden evenveel punten, alleen de concurrent een iets beter doelsaldo. Hoewel natuurlijk iedere titel gevierd moet worden, hebben de mannen echter een groter doel.
Sinds enkele weken zijn zij ook de trotse koploper en wat een fantastische prestatie zou het zijn als we in mei een groots kampioenschap kunnen vieren.

Met nog zes wedstrijden te gaan hebben we alles in eigen hand, maar dan zal zondag wel gewonnen moeten worden van de nummer zeven van de competitie Unitas’30. Met zeven zeges, drie gelijke spelen en zes nederlagen hebben zij zich stevig genesteld in de middenmoot.
Dat het wederom een lastige wedstrijd zal worden blijkt ook wel uit de wedstrijd in Brabant. Toen kwam Dubbeldam in de 44ste minuut op voorsprong, maar gaf deze nog in blessuretijd voor rust weg. Na de onderbreking was Dubbeldam sterker, maar hadden we moeite met scoren. Uiteindelijk bracht Jerry van Ingen de verlossing door de 1-2 binnen te schieten halverwege de tweede helft.

Dubbeldam 5 – Cinco

Weer een uur later, het is dan inmiddels 12 uur geworden komt Cinco in actie. Hoewel de mannen van Dubbeldam 5 een moeizaam seizoen draaien zijn er zondag zeker wel kansen om een of drie punten te pakken. Rijen is de rode lantaarndrager met zeven punten.
De uitwedstrijd eindigde voor Dubbeldam in een verdienstelijk 3-3 gelijkspel.

Rijen verloor afgelopen zondag met 0-5 van Baronie en een week eerder met 9-1 van Bavel. Sterker in 2019 hebben zij nog geen kans gezien om een punt te pakken. Cinco was afgelopen zondag dichtbij een puntje, maar Hardinxveld nam de drie punten toch mee na een 1-2 zege.
Succes mannen!

Dubbeldam 4

Eveneens om 12.00 uur is de aftrap van Dubbeldam 4 tegen Oranje Blauw’14. Dubbeldam 4 draait fantastisch mee in de top van hun klasse. Helaas gingen de laatste maand twee uitwedstrijden jammerlijk verloren. Toch is de achterstand op de tweede plaats slechts drie en op de koppositie vijf punten. Afgelopen zondag wonnen de mannen van Papendrecht waar in de openingsronde nog van was verloren.

Toch belooft het een zware wedstrijd te worden, want de tegenstander vinden we terug op de derde plaats met twee punten meer. Iets meer dan een maand geleden stonden beide teams ook tegenover elkaar, toen in Heijningen en bleek Oranje Blauw’14 2 een maatje te groot.
Maar Dubbeldam 4 weet ook te stunten. Tegen de koploper van de competitie en het vlaggenschip van Hoge Zwaluwe’75 won Dubbeldam 4 met 3-0.
Inmiddels zijn ze zelf tot de conclusie gekomen dat het van groot belang is om maar vooral niet te trainen. Wij hopen dat deze tactiek ook zondag weer tot een fantastisch resultaat gaat leiden, succes gewenst mannen.

Dubbeldam 3

Na een week rust komen de toppers van het derde ook weer in actie. Ook bij trappen om 12.00 uur af en de opdracht is heel duidelijk winnen. Al vanaf het begin van de competitie is Dubbeldam in een felle strijd om het kampioenschap verwikkeld met JEKA. Het onderlinge duel aan de Schenkeldijk werd door Dubbeldam nipt gewonnen. Echter verloren zij later ook een duel en werd het gestaakte duel tegen IFC doordat de tegenstander van het veld liep niet uitgespeeld. JEKA telt dus minder verliespunten, maar moet nog een wedstrijd inhalen. Aangezien we er niet vanuit gaan dat zij nog punten gaan laten liggen, moet iedere wedstrijd gewonnen worden, zodat op 12 mei om het kampioenschap gestreden kan worden in Breda.

Tegenstander van aanstaande zondag is VVR, de nummer drie van de ranglijst op maar liefst 20 punten van de koplopers. Toch mogen ze niet onderschat worden, want in december had Dubbeldam 3 het heel lastig in de uitwedstrijd en werd maar ternauwernood met 2-3 gewonnen.
Uiteraard rekenen onze Toppers op veel support in deze belangrijke wedstrijd

Dubbeldam 1

Uiteraard sluit de wedstrijd van Dubbeldam 1 tegen Hvv ODB het wedstrijdprogramma af. Dubbeldam had aanvankelijk moeite om de stap naar de promotiepoule te maken waarin de tegenstand een stuk zwaarder is dan zij gewend waren in de 3e klasse Q4. Met tien man tegen Coal was er al verbetering zichtbaar.
Afgelopen zondag tegen het hoog geplaatste Full Speed hebben alle spelers met ontzettend veel inzet en werklust de zege binnengesleept waardoor wij weer meedoen in ieder geval voor de nacompetitieplaatsen voor promotie. Maar alle teams staan ontzettend dicht bij elkaar en dus zal zondag gewonnen moeten worden en dat zal een lastige opdracht worden.

Hvv ODB staat een plaats boven Dubbeldam maar maakte afgelopen zondag indruk door de titelkandidaat Wilhelmus te verslaan. Het schijnt een fysiek zeer stere ploeg te zijn, die tegen de ploeg uit Voorburg het verschil maakte door twee rake vrije trappen.
Hvv ODB begon deze promotiepoule met een 1-1 gelijkspel tegen WCR en een week later met een 0-0 gelijkspel tegen de huidige koploper HMSH. Thuis wonnen ze met 2-0 van Charlois om een week later niet verder te komen dan een 0-0 tegen Kethel Spaland.
Kortom ODB heeft deze competitie nog niet verloren en de taak aan Dubbeldam om hier verandering in te brengen.

Met de steun van vele supporters en de inzet zoals afgelopen week hebben we alle vertrouwen in een goede afloop.

En dan is de dag nog niet voorbij, want deze middag kom Gerrit van Kooten voor een geweldige derde helft zorgen.
De tegenstander heeft al aangegeven met een supportersbus te komen en graag tot in de kleine uurtjes te blijven.
Er wordt prachtig weer voorspeld dus alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hele mooie Dubbeldam zondag

We zien iedereen graag aanstaande zondag op de Schenkeldijk!!

lees ook