Selecteer pagina

Oefenwedstrijd

12-08-2022
19.00 uur
sportpark Zeehavenlaan
Voorbeschouwing oefenwedstrijd tegen RCD

Na twee verloren jaren startte de selectie vol enthousiasme op zondag 31 juli de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie is na het afgelopen jaar sterk gewijzigd. Maikel Steenbakker keerde terug naar sc Emma en Kjeld Koster is gestopt.
Doelman Pim Versluis is gekomen van ZBC’97 om de groep te versterken en Nordin Ho-A Hing speelde vele jaren in de jeugd van Dubbeldam. Twee jaar geleden koos hij ervoor om eens elders te gaan kijken, maar gelukkig keert hij dit seizoen weer terug op de Schenkeldijk.
De succesvolle lichting van JO19-1 dat afgelopen seizoen kampioen werd en later promotie naar de vierde klasse wist af te dwingen, heeft zich ook bij de selectie aangesloten.

Trainer Ries Fok heeft dus een ruime selectie waar hij dit jaar uit kan putten.
De eerste training werd door vakanties matig bezocht maar daarna was de opkomst steeds goed, al zijn er nog steeds regelmatig spelers met vakantie.

Traditioneel speelt Dubbeldam zijn eerste oefenwedstrijden van een nieuw seizoen tijdens het zebratoernooi. Het toernooi van SSW wordt dit jaar voor het eerste gespeeld, maar voor het eerst over drie dagen afgewerkt.

Dubbeldam opent het toernooi vrijdag 12 augustus om 19.00 uur tegen RCD.
De spelers die de afgelopen anderhalve week regelmatig hebben getraind zullen tijdens dit toernooi allemaal in actie komen.

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een onoverzichtelijke situatie in het doelgebied. Xander reageerde het meest...

Lees meer
Dubbeldam pas laat naast RCD

Dubbeldam pas laat naast RCD

Door Fred van Dongen Dordrecht - De stadsderby in de vierde klas tussen Dubbeldam en RCD eindigde vanmiddag onbeslist (1-1). Hoewel RCD door rode kaarten de gehele tweede helft met tien man opereerde en het aantal manschapen in de ultieme slotfase zelfs tot negen zag...

Lees meer

Agenda

Zebratoernooi:

14 augustus, 10.30 uur: Dubbeldam – sc Emma

Ries Fok sr Toernooi:

16 augustus, 19.30 uur: Dubbeldam – Barendrecht o23

Ries Fok sr Toernooi:

20 augustus

Kick Off:

27 augustus: officiele opening van het seizoen

Volg de club?

Tijdens de wedstrijd houden we via de website maar ook via onze social media iedereen op de hoogte van standen middels tekst, foto’s en video’s