Een lastige uitwedstrijd staat voor Dubbeldam 2 op het programma. Zondag spelen ze in de Postillonstraat in Breda tegen Groen Wit. Een locatie waar Dubbeldam goede herinneringen aan  bewaard na het kampioenschap van het eerste in 2015.

Groen Wit heeft in het bekertoernooi indruk gemaakt. Zij speelden in een kleine poule maar scoorden in 2 wedstrijden liefst zestien keer. De openingswedstrijd uit bij TVC/Breda werd met maar liefst 1-11 gewonnen en van Moerse Boys twee weken later met 1-5. Dit betekent dat Groen Wit zich heeft geplaatst voor de knock-out fase waarin ze op 21 oktober spelen tegen Rood Wit W.

Ook in de competitie maken ze tot nu toe indruk. De eerste wedstrijd speelden ze tegen VVR waar Dubbeldam afgelopen zondag tegen speelden. Volgens de ploeg uit Rijsbergen was het een gelijkopgaande wedstrijd en heeft de meest gelukkige gewonnen.
Afgelopen zondag speelden ze in en tegen Terheijden. Terheijden degradeerde afgelopen zomer uit de eerste klasse en Groen Wit wist een knap 3-3 gelijkspel uit het vuur te slepen.

Ook Dubbeldam speelde hele overtuigende bekerwedstrijden die alle drie in winst omgezet werden. Onze sterren spelen nu op 11 november in de twee ronde tegen JEKA 2.

Dubbeldam 2 begon de competitie met een gelijkspel tegen Zundert, maar had met iets meer scherpte voor de goal ook de drie punten in huis kunnen houden.
Afgelopen zondag maakten onze mannen het zich onnodig moeilijk, maar werd wel met 3-4 gewonnen van VVR.

Om in de bovenste regionen mee te kunnen blijven doen, zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden.

Succes mannen!!