Selecteer pagina

Voorbeschouwing Groen Wit 2 – Dubbeldam 2

Voorbeschouwing Groen Wit 2 – Dubbeldam 2

seizoen 2019-2020

Belangrijk duel

Na een zeer korte winterstop hervat Dubbeldam 2 de competitie met een uitwedstrijd tegen Groen Wit uit Breda. Gelijk een belangrijk duel voor het verloop van de rest van de competitie.

Mede door de vele blessures en soms ook gewoon pech staat Dubbeldam na de promotie van vorig seizoen in de onderste regionen van de eerste klasse A. Vrijwel nooit werden de mannen van Paul Wols met grote steun van vele jeugdspelers weggespeeld, maar stonden wel vaak na 90 minuten met lege handen. Groen Wit werd vorig jaar tweede in de competitie achter Dubbeldam en promoveerde via de nacompetitie.
Zij hebben slechts drie punten meer verzameld. Bij een zege maakt Dubbeldam een flinke stap omhoog, maar bij een nederlaag moeten we nadrukkelijk naar beneden blijven kijken. 

Zoals gezegd speelden we vorig seizoen ook tegen Groen Wit. In de uitwedstrijd aan de Postillonstraat in Breda werden we weggespeeld en kwamen we er met een 6-3 nederlaag nog genadig van af. Dankzij de hattrick van Sjors Volder was de uitslag nog een beetje draaglijk. 
Op 19 mei kon Dubbeldam in de thuiswedstrijd tegen Groen Wit, de nummer 2, kampioen worden. Mede gezien het spelbeeld van de eerste wedstrijd was niet iedereen overtuigd nataan het begin van de middag de champagneflessen ontkurkt zouden worden. 
Maar Dubbeldam speelde een grandioze wedstrijd en leidde bij rust al met 6-0.
In het tweede bedrijf werd gas terug genomen, maar de 9-1 eindstand was zeer overtuigend en er kon een mooi feestje gevierd worden. 

In seizoen 2013-2014 troffen beide teams elkaar in de derde klasse. Aan het begin van het seizoen had Dubbeldam het toen ook erg lastig op het veld van Groen Wit maar namen dankzij een 0-1 zege wel de punten mee naar Dordrecht. Later dat seizoen in februari waren we op eigen veld heer en meester en wonnen met 15-1.

Uiteraard zullen we ook dit jaar weer een liveblog van de wedstrijden bijhouden

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
19/0112:001e klasse2019 - 2020

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Groen Wit 22Draw
Dubbeldam 22Draw

Groen Wit 2

Officials

Scheidsrechter KNVBAssistent scheidsrechter
B.G.A. VermeerJohan Kayen

Locatie

Sportpark Groen Wit
Postillonstraat 45, 4813 EV Breda, Nederland

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volgende wedstrijd

LAATSTE WEDSTRIJD

SPONSOR

VOLG ONS OP FACEBOOK