Als de weer- en veldomstandigheden meewerken spelen onze sterren van Dubbeldam 3 zondag een uitwedstrijd tegen sc Gastel 5. Voor zover ons archief teruggaat hebben beide teams niet eerder tegen elkaar gespeeld.

Dubbeldam 3 is in de voor hen onbekende competitie de trotse koploper met zes punten uit twee wedstrijden en een doelsaldo van acht voor en twee tegen. Een prima start na een bekertoernooi dat in de laatste wedstrijd verpest werd door een onnodige maar verdiende nederlaag tegen Boeimeer

Tegenstander sc Gastel heeft ook de poulefase van het bekertoernooi niet overleefd. Na een 1-3 zege tegen WDS’19 3 en 3-1 tegen Boeimeer 2, verloren ze de laatste wedstrijd met 6-2 van Steenbergen 3. Vooral de zege op Boeimeer 2 spreekt tot de verbeelding en Dubbeldam weet van vorig seizoen nog dat Steenbergen een lastige tegenstander is waar zij op het laatste moment nog tegen gelijk speelden.

In de competitie is sc Gastel terug te vinden op een vierde plaats met vier punten uit twee duels. Wel hebben zij een zelfde doelsaldo als Dubbeldam. Zij wonnen in de openingsronde dan ook met 1-7 van Sprundel 3. Afgelopen zondag bleven ze op eigen veld op een 1-1 gelijkspel steken tegen Victoria’03 3.

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
06/1012:004e klasse2019 - 2020

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
sc Gastel 51Loss
Dubbeldam 36Win

sc Gastel 5

1

Dubbeldam 3

Ferdy Overduin Middenvelder
Danny Soeteman Keeper
Michel Nainggolan Aanvaller
Erik Jan Tak Middenvelder
Nick Willemstijn Middenvelder
Rocco Bootsma Verdediger
Jesper de Bruyn Verdediger
Stefan de Meyer Middenvelder
Rory Willemstijn Middenvelder
Dennis Wols Aanvaller
Jeroen Burgers Verdediger
Jeffrey Stam Middenvelder
Pieter Bosua Verdediger
Sven den Engelsen Middenvelder
  6 2

Locatie

Sportpark sc Gastel
Schoolstraat 1, 4751 Oud Gastel, Nederland