Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam – sc Emma

Voorbeschouwing Dubbeldam – sc Emma

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
18/0815:00Oefenwedstrijden2019 - 2020

Morgen de tweede en laatste wedstrijd van het Zebratoernooi bij SSW tegen sc Emma. Net als tegen RCD zal Dubbeldam weer met een grote groep aanwezig zijn, zodat de nieuwe trainer veel spelers aan het werk kan zien.

sc Emma is het toernooi sterk begonnen met een 3-0 zege op SSW.

sc Emma zag in juni een langgekoesterde wens, promotie naar de derde klasse in vervulling gaan.
De laatste jaren waren ze er een aantal keren dichtbij, maar telkens kon men het karwei in de slotfase niet afmaken.
Ook afgelopen seizoen leek weer op een teleurstelling uit te lopen. Na een sterke eerste seizoenshelft waren ze ranglijstaanvoerder met grote voorsprong op de concurrentie. Na de winterstop kwam de klad erin en zag men wekelijks de voorsprong slinken. Uiteindelijk verloren ze het kampioenschap en moesten ze via de nacompetitie zien te promoveren.
Op het juiste moment wist men de rug te rechten en in de finale werd WDS’19 verslagen.

sc Emma heeft zich afgelopen zomer flink versterkt.
Royston Wawoe (GSC/ODS zo), Niels van Tol (GSC/ODS za), Roy Witter (IFC za), Antionio Manzanares (DFC), Maciek Dziedzic (Polen), Remco Gron (FC Dordrecht am), Johan Versluis (was gestopt) kwamen naar het Gemeentelijk Sportpark om zich te mogen bij de selectie van onze oud-trainer Roy de Bruin.
Joey Steenbakker (EBOH), Joshua batenburg (Capelle) en TomasVigelius (Zwaluwe) vertrokken, al heeft laatstgenoemde deze week zijn overschrijving weer ingetrokken. Gisteravond maakte hij ook deel uit van de selectie en nam zelfs een treffer voor zijn rekening.

sc Emma begon de voorbereiding een week eerder dan Dubbeldam en oefende afgelopen zondag tegen Charlois. Tegen deze Rotterdamse ploeg had Dubbeldam het de laatste twee seizoenen altijd lastig in de competitie, maar Emma won heel knap met 0-2

De aftrap van deze tweede oefenpot is morgenmiddag om 15.00 uur