Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam – OHVV

Voorbeschouwing Dubbeldam – OHVV

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
27/0114:003e klasse2018 - 2019

Resultaten

Club1e Helft2e HelftDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 1044Win
OHVV 1000Loss

Dubbeldam 1

Dennis Stam Verdediger
Stan van Pelt Verdediger
Jim Voll Middenvelder
Max Bresser Verdediger
Jerry van Ingen Aanvaller 82'
Jordy Wouters Middenvelder 47'
Kevin Bosman Verdediger
9Dennis Geschiere Aanvaller 78'
Rory van der Weyden Middenvelder
Robin van Dijk Keeper
Damian Pomper Middenvelder
Sven Weijts Verdediger 89'
Wesley Borsboom Middenvelder
Marlon Springvloed
  4 1

OHVV 1

Locatie

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Aanstaande zondag staat voor Dubbeldam wederom een thuiswedstrijd op het programma. OHVV uit Oudenhoorn komt op bezoek.

Dubbeldam heeft zich door de zege vorige week op Besiktas geplaatst voor de kampioenspoule. Toch zullen onze mannen ook de komende twee wedstrijden willen winnen. Niet alleen ga je dan met een goed gevoel naar die elite poule, je wint dan ook een extra thuiswedstrijd. Daarvoor dien je bij de eerste drie te eindigen en daar heeft Dubbeldam officieel nog drie punten voor nodig.

Vorig seizoen had Dubbeldam het twee keer erg lastig met de ploeg uit Oudenhoorn. Exact een jaar geleden verloren we op eigen veld met 2-3. Dubbeldam begon heel slecht aan de wedstrijd en keek binnen de kortste keren tegen een 0-3 achterstand aan. We toonden wel veerkracht door terug te komen tot 2-3. Helaas stopte daar de opmars en haakten we door de nederlaag definitief af in de strijd om het kampioenschap.

Ook in Oudenhoorn had Dubbeldam het lastig tegen deze stugge tegenstander. Na een achterstand kwamen we door een eigen doelpunt van OHVV weer op gelijke hoogte. Stan van Pelt kopte de winnende treffer binnen, maar de onbetwiste man van de wedstrijd was onze doelman Robin van Dijk. Wat een reddingen heeft hij verricht tijdens deze wedstrijd en kreeg ook nog hulp van lat en paal.

OHVV staat momenteel op de tiende plaats maar kwam tot nu toe slechts acht keer in actie en zou nog op kunnen schuiven. Vraag is hoe de motivatie bij dit team zal zijn. Ongeacht het resultaat van dit seizoen stopt de zondagafdeling van OHVV volgend jaar te bestaan. De lange reistijden en onrust in de derde klasse van west 2 heeft het bestuur doen besluiten te stoppen.

OHVV won tot nu toe twee wedstrijden en speelde drie keer gelijk. Opmerkelijk is dat alle wedstrijden met het minst mogelijke verschil werden beslist. Alleen tegen DRL werd met 3-6 gewonnen.
Net voor de kerst speelde OHVV nog in Dordrecht tegen RCD. Lang leek deze wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen, maar heel diep in blessuretijd besliste RCD de wedstrijd toch in hun voordeel.