Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam 6 – RSV 6

Voorbeschouwing Dubbeldam 6 – RSV 6

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
11/1110:006e klasse2018 - 2019

Na een week uitrusten in Center Parcs staat deze week een thuiswedstrijd tegen RSV op het programma voor Dubbeldam 6.
De ploeg uit Rucphen is terug te vinden op plek 11 van de ranglijst met 4 punten uit zes wedstrijden en een negatief doelsaldo van 8.

De enige overwinning die werd geboekt dit seizoen behaalde RSV direct in de eerste speelronde. Unitas’30 werd op eigen veld op een 2-3 nederlaag getrakteerd. De ploeg uit Etten-Leur is de nummer laatst van de competitie en telt ook vier punten uit zes wedstrijden, maar heeft een minder doelsaldo.

De punten haalde RSV sowieso aan het begin van de competitie. Na een vrije tweede speelronde, werd in de tweede competitiewedstrijd uit tegen Beek Vooruit gelijkspel. Daarmee zijn de vier punten verklaard en heeft de ploeg na 7 oktober vier nederlagen op rij geleden.

SSW, Victoria’-3, ZBC’97en Sprundel waren allen te sterk voor RSV. De meeste nederlagen waren met een klein verschil alleen Sprundel won afgelopen zondag afgetekend met 1-5 in Rucphen

Dubbeldam 6 is terug te vinden op plek zeven van de ranglijst, maar als het inhaalduel wordt omgezet in winst dan kunnen de mannen van het zesde stijgen naar de vierde plaats.

Zoals gezegd ging de wedstrijd van het afgelopen weekend niet door omdat Dubbeldam 6 een gezellig weekend weg was naar Center Parcs (bekijk hier de foto’s)

Vandaag opent de razende reporter van Dubbeldam 6 Patrick van der Zande de deuren van zijn nieuwe bedrijf STP Repair de deuren en wij wensen hem vanaf deze plaats nogmaals veel succes. (klik hier voor meer info) Vanavond trainen en dan gaat het vizier volledig gericht worden op het thuisduel tegen RSV.

Dubbeldam is terug te vinden op de zevende plaats, mar daar moet wel bij aangemerkt worden dat Dubbeldam al gespeeld heeft tegen de nummers 1,2, 3, 5 en 6 van de ranglijst.

Van de nummers 5 en 6 wonnen ze, terwijl koploper Hoeven het heel lastig gemaakt kon worden. In dat duel trok Dubbeldam uiteindelijk met 6-4 aan het kortste eind.

Klik op verslag om de wekelijkse bijdragen van het team over de wedstrijden te bekijken