Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam 5 – DIA 8

Voorbeschouwing Dubbeldam 5 – DIA 8

Op papier is de confrontatie tussen Dubbeldam 5 en DIA 8 een wedstrijd tussen de nummers 6 en 4 op de ranglijst. Dubbeldam heeft weliswaar 3 punten minder maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Bij een zege zal Dubbeldam Cinco flink stijgen op de ranglijst en dat terwijl we dan alle hoog genoteerde clubs gehad hebben.

Zoals gezegd staat DIA vierde op de ranglijst met 9 punten uit 5 wedstrijden door 3 zeges en 2 nederlagen. DIA 8 begon de competitie met twee nederlagen op rij. Eerst was Bavel nipt met 3-4 te sterk voor de ploeg uit Teteringen en een week later volgde een 2-0 nederlaag tegen klassementsleider sc Emma dat tot nu alle wedstrijden wist te winnen.

Het herstel kwam in de thuiswedstrijd tegen Hardinxveld. Deze ontmoeting op 7 oktober werd met 3-0 gewonnen. Daarop volgde een 0-4 zege op hekkensluiter TVC/Breda dat nog geen kans zag om een punt te pakken. Na een week rust volgde afgelopen zondag een 3-0 zege op de nummer 11 en daarmee voorlaatste PCP.

Door afbellen van TVC/Breda kwam Dubbeldam Cinco tot op heden nog maar 4 keer in actie. Tegen de huidige nummer 2 van de competitie konden de mannen in de openingsronde lang mee, maar zagen Papendrecht in de slotfase uitlopen naar een 4-7 zege. Na een onderbreking van een week won Dubbeldam met dezelfde cijfers van PCP. Dubbeldam had de smaak te pakken en haalde een week later uit tegen Beek Vooruit. Zij werden met een 9-1 nederlaag teruggestuurd naar Prinsenbeek. Toch niet de minste tegenstander want zij staan momenteel slechts een plaatsje onder Dubbeldam. Zij tellen evenveel punten maar Dubbeldam heeft een beduidend beter doelsaldo mede door deze zege.

Afgelopen zondag begon Cinco sterk tegen de huidige nummer drie Bavel. Patrick de Kievit zette Dubbeldam op voorsprong door een goed genomen vrije trap. Daarna was het wel gedaan met Dubbeldam en kon Bavel uitlopen naar een 8-1 zege.

Succes mannen en wij hopen volgende week weer te kunnen lezen over jullie belevenissen!