Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam 4 – Kruisland 4

Voorbeschouwing Dubbeldam 4 – Kruisland 4

Zondag staat er ook een topaffiche voor Dubbeldam 4 op het programma.

De nummers 2 en 3 resp Dubbeldam 4 en sc Kruisland 4 staan zondag tegenover elkaar aan de Schenkeldijk. Beide teams vergaarden zes punten uit drie wedstrijden, alleen is het doelsaldo van Dubbeldam beter

Kruisland liet in de tweede speelronde de drie punten liggen.
In de eerste competitiewedstrijd waren zij nog met 6-4 te sterk geweest voor Noordhoek 2, maar in de speelronde vonden zij in SVC 2 hun meerdere.
afgelopen zondag kwam het herstel toen met maar liefst 5-1 van Papendrecht 2 werd gewonnen.

Papendrecht 2 is juist de tegenstander waar Dubbeldam 4 in de openingsronde hun punten tegen verspeelden. Lang gingen beide ploegen gelijk op. Toen Papendrecht in de slotfase op voorsprong kwam, ging Dubbeldam meer risico nemen wat nog een tegentreffer opleverde en de wedstrijd met 2-4 werd verloren. Toch gaven de spelers zelf al aan dat het spel en de trainingsopkomst vertrouwen gaf.

Dit hebben ze ook waar gemaakt want een week later werd met 2-5 van Beek Vooruit gewonnen en afgelopen zondag waren ze met 0-5 te sterk voor Victoria’03.

Sven Koster schreef leuke wedstrijdverslagen die hieronder door op de titel van de wedstrijd of op verslag te klikken teruggelezen kunnen worden

Succes Dubbeldam 4 aanstaande zondag