Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam 4 – BSC 7

Voorbeschouwing Dubbeldam 4 – BSC 7

Dubbeldam begint deze speelronde als de nummer 5 van de competitie en zij spelen tegen de nummer 7. BSC heeft drie punten minder maar ook een wedstrijd minder gespeeld. Toch heeft Dubbeldam ook zicht op de top van het klassement. Het verschil met de lijstaanvoerder HZ’75 1 uit Hooge Zwaluwe is ook slechts drie punten

BSC begon de competitie met een vrij weekend om een week later met een zevenklapper uit te halen tegen Virtus uit Zevenbergen. tegen de koploper uit de competitie gaven zij op eigen veld goed weerstand , maar zagen de ploeg uit Hooge Zwaluwe uiteindelijk toch met een 2-4 zege en drie punten vertrekken.

Het treffen in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit 10 was doelpuntrijk, maar BSC7 bleef wel aan de verkeerde kant van de score. Na 90 minuten stond 7-5 op het scorebord en stond onze tegenstander van aanstaande zondag wederom met lege handen.

Tegen hekkensluiter Victoria’03 haalden ze afgelopen zondag weer uit met een zevenklapper. Victoria’03 wist nog wel de eer te redden met een treffer.

Dubbeldam 4 begon met een nipte nederlaag tegen Papendrecht 2 in de openingsronde. Daarna volgde een ijzersterk herstel met een 2-5 overwinning in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit.

Ook de uitwedstrijd in Oudenbosch tegen Victoria’03 werd heel eenvoudig met 0-5 gewonnen ondanks alle voorbereidingen van Victoria;03. Met dezelfde cijfers 5-0 werd een week later op eigen terrein van sc Kruisland gewonnen.

Jammer genoeg ging de wedstrijd in Moerdijk tegen TPO 2 afgelopen zondag nipt met 2-1 verloren anders hadden we helemaal goed meegedaan om de bovenste plaatsen.

Maar het belooft een mooi duel te worden zondag tussen twee op papier gelijkwaardige tegenstanders.
Alle teams spelen thuis, dus kom deze mannen aanmoedigen !!

dubbeldam 4 - BSC 7