Dubbeldam 3 begint de vierde speelronde als trotse lijstaanvoerder van hun competitie. Evenals JEKA hebben zij nog geen puntenverlies geleden, alleen hebben onze sterren een beter doelsaldo.
Tegenstander UVV’40 is terug te vinden op de zesde plaats met drie punten uit drie wedstrijden. Deze week stond de club uit Ulvenhout wel heel positief in BN De Stem. Niet alleen groeit de vereniging explosief, ook hebben zij een sponsor gevonden die de gehele vereniging van een nieuw tenue heeft voorzien.

Dubbeldam 3 heeft een nagenoeg vlekkeloos verlopen bekeravontuur doorgetrokken in de competitie. Voor de beker werd alleen gelijkgespeeld tegen Steenbergen, maar verder alles gewonnen.
In de competitie zijn er ook louter zeges te vieren.

Hoogtepunt voor de mannen is altijd de derby tegen RCD. Deze stond afgelopen zondag voor het eerste geprogrammeerd. Dubbeldam 3 gaf het goede voorbeeld en wonnen deze wedstrijd met maar liefst 1-6.

UVV’40 kan niet terugkijken op een heel sterk bekertoernooi. Uit drie wedstrijden werd slechts een schamel puntje verzameld tegen DEVO2. De wedstrijden tegen JEKA 9 en Baronie 3 gingen verloren.

UVV’40 begon echter de competitie hoopvol met een 4-3 zege op Sprundel 3. Daarna volgde een nipte 1-0 nederlaag tegen PCP 3 en afgelopen zondag werd op eigen terrein met  3-4 verloren van Boeimeer 4.

Vorig jaar is deze wedstrijden  ook gespeeld en wonnen onze mannen eenvoudig met 7-1, via deze link is het geweldige verslag over deze wedstrijd van Erik Tak terug te lezen: Dubbeldam 3 – UVV’40

Klik hieronder op de wedstrijdtitel of verslag om de wedstrijdverslagen van dit seizoen terug te lezen, echt de moeite waard.