Roosendaal werd voorafgaand aan de competitie gezien als een van de kanshebbers voor de titel of in ieder geval dat ze bovenin mee zouden draaien.
Deze favorietenrol maakten zij in de eerste wedstrijd van het seizoen waar. Roosendaal won het openingsduel met 4-2 van Steenbergen.

Een week later volgde echter een 3-1 nederlaag tegen Steen 2. Ook afgelopen zondag leed Roosendaal 2 een nederlaag. Op eigen veld werden zij door Zundert 2 met 0-2 verslagen.

Dubbeldam begon vol vertrouwen aan de competitie na een uiterst succesvol bekertoernooi. Daarin werden alle drie de poulewedstrijden gewonnen en zelfs met ruime cijfers.

In de eerste competitiewedstrijd creëerde Dubbeldam de ene na de andere kans maar verzilverde er slechts een.
Aangezien Zundert een stuk effectiever was en uit de spaarzame kansjes ook een keer wist te scoren, moesten de mannen van Paul Wols genoegen nemen met een gelijkspel.

Een week later maakte Dubbeldam 2 het zichzelf wederom onnodig moeilijk door veel kansen onbenut te laten. Heel terecht zagen zij wel kans de drie punten mee te nemen. Een 3-4 overwinning was echter geen juiste afspiegeling van de verhoudingen.

Vorige week speelde Dubbeldam 2 een mindere wedstrijd en verloren heel terecht met 6-3 van Groen Wit. Toch lagen er ook in deze wedstrijden mogelijkheden voor een beter resultaat. Trainer Paul Wols probeerde met een aanvallende wissel waarbij hij Davey Geschiere in bracht in ieder geval de gelijkmaker te forceren. Helaas moest hij Davey na een paar minuten alweer wisselen met een naar het zich laten aanzien ernstige enkelblessure. Dus erger dan deze nederlaag is dat we Davey misschien wel voor langere tijd moeten missen. Zijn enkel was deze week nog te dik om een goede diagnose te kunnen stellen. Wij hopen hem snel weer op het veld te kunnen bewonderen.

Dubbeldam staat met deze vier behaalde punten op de zesde plaats van de ranglijst . Roosendaal heef teen puntje minder en staat elfde op basis van doelsaldo. De teams staan in deze competitie echter heel dicht bij elkaar.

Succes mannen!!