Details

DatumTijdLeagueSeizoen
16/0911:00KNVB Beker poule2018 - 2019

In de laatste speelronde van het bekertoernooi staat voor Dubbeldam 2 de derby tegen GSC/ODS 2 op het programma.
De stand na twee wedstrijddagen is als volgt:

PosClubGWGLVFAGDPts
13300165119
231119904
33111711-44
400000000
400000000

GSC/ODS begon het bekertoernooi ook met een derby en wel tegen RCD 2. In deze ontmoeting zat alles was een derby speciaal maakt; spanning, strijd en veel doelpunten. Uiteindelijk scoorde de Reewegbewoners een keer meer dan de gasten uit de Stadspolders 4 om 3 en dus stond GSC/ODS met lege handen.

Afgelopen zondag verloren ze thuis met 0-2 van BSC uit Roosendaal en zodoende zit voor GSC/ODS na zondag het bekertoernooi erop.

Hoe anders is de situatie voor de mannen van Paul Wols.
Na een moeizaam seizoen zijn ze op 5 augustus met veel enthousiasme aan de voorbereiding begonnen.
Veel talentvolle jeugdspelers kwamen over en werden direct in de groep opgenomen.

Met tien treffers was het eerste bekerduel al heel aantrekkelijk. Na een snelle achterstand toonde Dubbeldam 2 veerkracht en kwam uiteindelijk ruim voor te staan. Toen de scheidsrechter in 5 minuten tijd twee strafschoppen tegen gaf, leek het toch nog spannend te worden. Sjors Volder besliste drie minuten later definitief de wedstrijd en schoot 4-6 binnen.

Afgelopen week was daar de derby tegen RCD. Dit zijn altijd speciale wedstrijden. Volgens sommige spelers kun je beter winnen van RCD en aan het einde van het seizoen degraderen dan verliezen van RCD en handhaven.
RCD speelt een niveau hoger dan ons tweede, maar daar was in de wedstrijd niets van te merken.
Dubbeldam was heer en meester en gaf nauwelijks kansen weg. Mocht RCD dreigend worden dan hadden we altijd nog een uitstekende doelman in Robin van Dijk die heel knap zijn doel schoon hield.
Na zeven minuten kwam Dubbeldam al op voorsprong en breidde deze geleidelijk uit. Toen he tin de tweede helft 5-0 werd, nam Dubbeldam gas terug.

Zou mooi zijn als er het bekertoernooi zondag met het maximaal aantal punten af kunnen sluiten, dan ga je ook met een goed gevoel naar het eerste competitieduel.
De aftrap tegen GSC/ODS is zondag om 11.00 uur en wij rekenen op de steun van vele supporters.