Selecteer pagina

Voorbeschouwing Dubbeldam 1 – Sliedrecht 2

Voorbeschouwing Dubbeldam 1 – Sliedrecht 2

Nadat een succesvol seizoen 2017-2018  onder leiding van Brasco Tuvaljevic niet bekroond werd met een promotie via de nacompetitie naar de tweede klasse, startte onze selectie op 5 augustus de voorbereiding onder leiding van Richard Smaal.
Na een trainingsdag en een derde training op donderdag stond direct het Zebratoernooi al op het programma.

Dubbeldam heeft goede resultaten behaald tijdens de voorbereiding met bij vlagen goed spel, alleen tegen Wieldrecht kwamen wij zwaar te kort. Onze mannen schreven het Zebratoernooi op naam na zeges op DFC (4-1) en sc Emma (2-0).
De Schenkeldijkderby tegen buurman en tweedeklasser EBOH werd ook heel verrassend met 4-2 gewonnen. Dubbeldam speelde een goede partij en Dennis Geschiere was met drie treffers belangrijk. De schitterende vrije trap van Sjors Volder heeft de keeper nooit kunnen zien, slechts horen.
Door vakanties, werk en blessures begon Dubbeldam gehavend aan het Jan Stamtoernooi bij Wieldrecht. Wieldrecht was op de eerste avond veel sterker en won heel verdiend met 7-1, waarbij de eretreffer van Dubbeldam uit een prachtige vrije trap van Kevin Bosman kwam. In de strijd om de derde en vierde plaats herstelde Dubbeldam zich sterk van de zeperd tegen onze stadsgenoot twee dagen ervoor en won van derdeklasser Pernis met 5-2.

Nog altijd genieten enkele spelers van een heerlijke vakantie. Gelukkig is Enzo van de Vossenberg inmiddels hersteld van zijn blessure opgelopen in de Schenkeldijkderby. Met Rick de Graaf gaat het beter nadat hij in de warming-up van de eerste oefenwedstrijd tegen DFC geblesseerd raakte, maar deze wedstrijd komt te vroeg.

Tegenstander Sliedrecht 2 komt in de competitie uit in de hoofdklasse en mag zeker niet onderschat worden. Vorig jaar speelden we in het bekertoernooi tegen een competitietegenstander van hen VVGZ 2 met 2-2 gelijk.
Sliedrecht 2 eindigde vorig seizoen op een verdienstelijke vijfde plaats.

Sliedrecht 2 heeft een goede voorbereiding achter de rug met drie oefenwedstrijden. Van Slikkerveer 2 en Almkerk 2 werd met 4-2 gewonnen. De andere oefenwedstrijd tegen zaterdag derdeklasser VVOR 1 eindigde in een 3-3 gelijkspel.

In Ronald Snap heeft Sliedrecht 2 een veel en makkelijk scorende spits.

Deze bekerwedstrijd begint al om 12.00 uur en zal gespeeld worden op ons kunstgrasveld.
Uiteraard rekenen wij weer op de steun van vele Dubbeldammers!