Selecteer pagina

Voorbeschouwing DRL – Dubbeldam

Voorbeschouwing DRL – Dubbeldam

DRL

Sportpark De Leeuwenkuil
Spinozaweg 498
Rotterdam

Tenue

shirt: wit met rode mouwen
broek: rood

Afgelopen week hebben we al aandacht besteed aan de terugkeer na een seizoen afwezigheid van DRL in het zondagvoetbal
Klik op de button hieronder om dit artikel terug te lezen
TERUGKEER DRL

DUBBELDAM

Op 5 augustus startte Dubbeldam de voorbereiding op het nieuwe seizoen onder leiding van een nieuwe trainer Richard Smaal. Gelukkig zijn er geen spelers vertrokken en we mochten Roy de Graaf (keeper) verwelkomen. Als was hij geen onbekende aangezien zijn broer al enkele jaren in het eerste voetbalt.

In de maand augustus speelde Dubbeldam een vijftal wedstrijden, vooral derby’s.
Dubbeldam presteerde goed en won 4 van de 5 ontmoetingen. Alleen tijdens het Jan Stamtoernooi bij Wieldrecht werd van de gastheren dik verloren.

Op 1 september begon het bekertoernooi. Met name de eerste twee wedstrijden waren erg rommelig. Door vakanties en net teruggekeerde vakantiegangers, verplichtingen op het werk en festivals was het erg improviseren.
In de eerste wedstrijd gaven wij Sliedrecht te veel ruimte en daar maakten zij dankbaar gebruik van. Ze trakteerden ons dan ook op een ruim 0-5 nederlaag.

Een week later tegen De Alblas waren enkele spelers net teruggekeerd en dat zag je terug in het spel. Jerry van Ingen zette Dubbeldam al na 3 min op voorsprong. Toch verloren we deze wedstrijd. Niet alleen hielpen we De Alblas met een eigen doelpunt, ook lieten we ontzettend veel kansen onbenut of raakten paal of lat.

De laatste bekerwedstrijd tegen SSW werd onder warme omstandigheden afgewerkt. Het tempo lag dan ook vrij laag. Dubbeldam was heer en meester maar nam pas na een uur spelen afstand van SSW. Tot die tijd verzuimden wij de kansen af te maken en was SSW uiterst effectief.

Ziekenboeg

Enkele spelers kampen met lichte blessures of griep.
Helaas zullen we Rick de Graaf nog enige tijd moeten missen. In de warming-up van de eerste oefenwedstrijd raakte hij geblesseerd en zijn herstel zal nog enige tijd in beslag nemen.

Om verslagen nog eens terug te lezen, klikt u hieronder op de wedstrijd.

Wij zijn altijd trots op de grote supportersschare en we hopen zondag weer op veel steun te mogen rekenen.