Details

DatumTijdLeagueSeizoen
21/1012:00KNVB Beker 2e ronde2018 - 2019

Aanstaande zondag staat voor onze sterren een bekerwedstrijd in de knock-out fase op het programma tegen bsv Boeimeer 3 uit Breda.

In de eerste competitieronde speelde Dubbeldam ook tegen Boeimeer maar toen betrof het het vierde elftal van deze vereniging. De sterren van het derde wonnen deze wedstrijd met 3-1. Zoals ze tot op heden alle wedstrijden in de competitie in winst hebben weten om te zetten. Zelfs de derby tegen RCD vormde een eenvoudige prooi. Afgelopen zondag troffen ze UVV’40 dat het Dubbeldam vorig seizoen erg lastig had gemaakt en in de uitwedstrijd ook met een nederlaag terug naar Dordrecht stuurde, maar deze zondag was het totaal anders. Als snel werd ruim afstand genomen van de ploeg uit Ulvenhout om de wedstrijd in de tweede helft rustig uit te spelen.

Dubbeldam komt in deze knock-out fase door sterke poulewedstrijden. Na zeges op ZBC’97 en FC Dordrecht amateurs had Dubbeldam tegen de finalisten van vorig seizoen Steenbergen genoeg aan een gelijkspel. Dit bleek toch wel een lastige klus zeker toen we na rust op een 2-0 achterstand kwamen. Op karakter knokte de ploeg zich terug in de wedstrijd om uiteindelijk toch het broodnodige punt in de wacht te slepen.

Boeimeer hoefde slechts twee wedstrijden in de poulefase te spelen tegen BSC 3 en UVV’40 2 nadat Halsteren 3 zich teruggetrokken had. Boeimeer begon de eerste wedstrijd met een overtuigende zevenklapper op eigen veld tegen BSC 3. Een week later was de wedstrijd tegen UVV’40 2 lastiger, maar 0-3 is nog altijd een knappe uitslag. Met de volle buiten en een doelsaldo van +10 hebben zij zich uiteindelijk geplaatst voor de tweede ronde.

Dat ze makkelijk scoren bleek ook afgelopen weekend toen ze in de competitie met 1-11 te sterk waren voor IFC 2. Ze spelen in de vierde klasse en zijn op derde plaats van de ranglijst terug te vinden. De Dordtse clubs FC Dordrecht amateurs 2 en RCD 3 zijn resp de nummers 1 en 2, al moet wel gezegd worden dat Boeimeer een wedstrijd minder heeft gespeeld. Bij een zege komen zij met FC Dordrecht amateurs aan kop.

Boeimeer opende de competitie met een 1-4 zege in Prinsenbeek tegen Beek Vooruit 3. Na een week rust kwamen ze in de thuiswedstrijd tegen Halsteren 3 niet verder dan een 2-2 gelijkspel

Statistieken

Statistieken Boeimeer 3 en Dubbeldam 3

Eerdere ontmoeting

Eerdere ontmoeting Boeimeer 3 en Dubbeldam 3

Locatie

Sportpark Boeimeer
Heksendans 4, 4823 JX Breda, Nederland