Details

DatumTijdLeagueSeizoen
15/0910:00KNVB Beker poule2019 - 2020

Aanstaande zondag gaan Boeimeer 3 en Dubbeldam 3 in een rechtstreeks duel uitvechten wie zich plaatst voor de knock-out fase van het KNVB bekertoernooi.

Toevallig stonden vorig jaar beide teams ook tegenover elkaar. Toen in de eerste knock-out ronde.
Het werd een heroïsch duel met een wisselend scoreverloop. Uiteindelijk bracht Erik Jan Tak beide teams net voor tijd nog op gelijke hoogte 3-3 en werd daarna een zuiver doelpunt van Jeffrey Stam afgekeurd.
Er moest echter wel een winnaar komen en daarom volgde een strafschoppenserie waar bijna het licht bij aan gedaan moest worden. Hoofdrollen waren weggelegd voor Danny Soeteman en Nick Willemstijn, maar het gehele verhaal van de perschef van Dubbeldam 3 is terug te lezen via onderstaande link

wedstrijdverslag Boeimeer – Dubbeldam 2018

Dit jaar treffen beide teams elkaar  dus al in de poulefase en hoeven we dus niet te vrezen voor een nieuwe strafschoppenreeks.
Boeimeer speelde al twee wedstrijden in het bekertoernooi alleen de eerste tegen IFC is door het terugtrekken van dit team geschrapt. Overigens wonnen de Bredanaren dit duel wel met 3-5.
Voor de tussenstand helft dus alleen het duel tegen VCW en beide teams wisten van de ploeg uit Wagenberg te winnen en beiden met twee doelpunten verschil.

Toch heeft Dubbeldam aanstaande zondag aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen voor de tweede ronde.
Bij een gelijkspel eindigen beide teams met vier punten en een doelsaldo van plus twee. Doorslaggevend is dan het aantal gescoorde doelpunten.
Dubbeldam maakte er vijf tegen VCW en Boeimeer vier en dus zou Dubbeldam dan groepswinnaar worden.

De mannen van het derde kennende willen ze het zover niet laten komen en zullen ze gewoon voor de zege gaan
Succes mannen!

regels KNVB bekertoernooi

Locatie

Sportpark Boeimeer
Heksendans 4, 4823 JX Breda, Nederland