Details

DatumTijdLeagueSeizoen
30/0910:004e klasse2018 - 2019

Ook voor onze sterren van Dubbeldam 3 is de competitie begonnen. Na een succesvol verlopen poulefase van het KNVB bekertoernooi was het even afwachten wat de competitie zou brengen. Van tegenstander Boeimeer was bekend dat ze in het bekertoernooi twee van de drie wedstrijden hadden gewonnen, maar op basis van een geweldig doelsaldo toch verder zijn in het toernooi.

Boeimeer had tegen de vedetten van Dubbeldam weinig in te brengen  en zij boekten dan ook een zakelijke overwinning. Over deze wedstrijd en alle perikelen van de warming-up tot diep in de derde helft schreef Erik Tak weer een geweldig verslag.

Tegenstander Beek Vooruit begon de competitie met een uitwedstrijd in Dordrecht bij RCD. Ze werden met een 3-0 nederlaag terug naar Prinsenbeek gestuurd.

Vorig jaar zaten de teams ook bij elkaar in de poule en vond de uitwedstrijd in twee delen plaats.

Al vroeg in het seizoen kwam Beek Vooruit op de Schenkeldijk op bezoek. Dubbeldam 3 won deze wedstrijd met een zevenklapper zonder tegengoals te hoeven incasseren. De Gnoe werd een wandelende klodder mayonaise genoemd maar verder kwamen de prestaties van Beek Vooruit niet.

Het dieptepunt van het afgelopen seizoen vormde voor Dubbeldam 3 de uitwedstrijd tegen Beek Vooruit. Deze confrontatie duurde niet langer dan 8 minuten. Opmerkelijk was wel dat de stand toen al 1-1 was. Maar goed daar kom je niet vroeg je bed voor uit.

Dubbeldam 3 werd door de KNVB in het gelijk gesteld en de volle 82 minuten werden op de vooravond van Koningsdag uitgespeeld. Ondanks alle evenementen en daarmee gepaard gaande groot aantal aanwezigen wist Dubbeldam de wedstrijd in de resterende tijd alsnog naar zich toe te trekken. Winnende treffer was van Jeffrey Stam

klik op onderstaande buttons om de verslagen van vorig jaar terug te lezen

DUBBELDAM – BEEK VOORUIT     BEEK VOORUIT – DUBBELDAM