Selecteer pagina

voorbeschouwing Bavel 6 – Dubbeldam 5

voorbeschouwing Bavel 6 – Dubbeldam 5

Na een vrij weekend staat er direct een mooie wedstrijd op het programma voor Dubbeldam 5. Aanstaande zondag spelen ze in en tegen Bavel. Het is een duel tussen de nummers drie en vier (Dubbeldam) in de competitie waar wel bij aangetekend moet worden dat Dubbeldam 1 punt minder heeft, maar ook een wedstrijd minder gespeeld.

Bavel heeft zeven punten gehaald in vier wedstrijden en heeft net als Dubbeldam een positief doelsaldo van 8. Bavel begon het seizoen uitstekend met twee overwinningen op rij. Was de eerste tegen DIA nog een nipte 3-4 zege, een week later verpletterden zij PCP met 10-0. Tegen het veel lager geklasseerde Baronie kwamen ze echter een week later niet verder dan een 3-3 gelijkspel. De laatste speelronde voor de herfstvakantie in zuid 1 verloren ze met 4-1 van koploper sc Emma

Cinco kende wat opstartproblemen en verloren de openingsronde van de competitie. In de slotfase van de wedstrijd zagen ze Papendrecht uitlopen naar een 4-7 overwinning.

Een week later had TVC/Breda afgebeld zodat onze mannen met volle teugen van de Hollandse Avond konden genieten. Een week later versloegen ze in Breda PCP wel met 4-7. Gevolgd door een 9(!)-1 zege op Beek Vooruit. Bij een overwinning zullen zij dan ook ten koste van deze tegenstander Bavel stijgen op de ranglijst.

Veel succes mannen