Selecteer pagina

Voorbeschouwing 3e klasse B

Voorbeschouwing 3e klasse B

Aanstaande zondag staat speelronde zeven op het programma in de derde klasse B.
Het meest in het oog springende duel is tussen Virtus en Dubbeldam, resp. de nummers 4 en 5 van de ranglijst. Virtus kwam ook zes keer in actie, won daarvan vier keer en verloor twee keer. Dubbeldam heeft ook al zes wedstrijden gespeeld. Wij wonnen drie keer, speelden twee keer gelijk en verloren van Groen Wit.

Koploper TSV Gudok gaat op bezoek bij Groen Wit. TSV Gudok heeft een speelronde vrij gehad en verspeelde alleen twee punten in de uitwedstrijd tegen Dubbeldam. Youri de Bruijn maakte in de slotfase de terechte gelijkmaker. Groen Wit uit Breda bracht Dubbeldam de enige nederlaag tot nu toe. De overige vier wedstrijden verloren zij echter waardoor ze terug te vinden zijn op plaats elf van de ranglijst.

Bavel dat eveneens 13 punten uit vijf wedstrijden heeft behaald en deelt de koppositie met TSV Gudok alleen het doelsaldo is iets minder. Zij spelen zondag in en tegen Oosterhout. De nummer zeven van de competitie haalde acht punten uit vijf wedstrijden. Twee winstpartijen, twee gelijke spelen en een nederlaag tegen Gilze levert de ploeg een plaats in de middenmoot op.

In Ulvenhout staan zondag UVV’40 en Be Ready tegenover elkaar. UVV’40 won 1 wedstrijd, speelde gelijk tegen Dubbeldam en verloor vier wedstrijden en staat met vier punten uit zes wedstrijden op plek 10. Be Ready staat net een paar plaatsen hoger namelijk op acht. De ploeg uit Hank won met ruime cijfers van ZIGO, speelde twee keer gelijk en verloor ook twee keer en staat zodoende op vijf punten uit vijf wedstrijden.

Emma dat afgelopen weekend pas in de slotfase capituleerde in de topper tegen Bavel en met lege handen achterbleef verrast als promovendus met een zesde plaats. Het team van Roy de Bruin won drie wedstrijden, speelde een keer gelijke en verloor van Dubbeldam en Bavel en staat zo een plek achter Dubbeldam. Zij ontvangen aanstaande zondag Irene’58 uit Den Hout. Irene’58 wist tot nu toe slechts een keer tot winst te komen en speelde een keer gelijk, de andere drie wedstrijden gingen allen verloren. We vinden de ploeg terug op plek negen van de ranglijst.

In de kelder van de derde klasse B treffen we RCD en ZIGO aan. Beide teams hebben slechts een punt. RCD kwam echter nog maar vier keer in actie, terwijl ZIGO al zes wedstrijden speelde. Zondag staan zij tegenover elkaar in Tilburg en telt dus voor beiden alleen een overwinning.