Selecteer pagina

Voetbaljournaal: Eindelijk weerstand voor Dubbeldam

Voetbaljournaal: Eindelijk weerstand voor Dubbeldam

De zondag teams van SV Charlois en VV Dubbeldam staan aankomend weekend tegen over elkaar. Charlois heeft pas drie wedstrijden gespeeld en staat op een negende plek met vier punten.  Dubbeldam is trotste koploper in de 3e klasse met vijftien punten uit vijf wedstrijden.           

Vorig seizoen werd het in Rotterdam 3-0 voor Charlois. De ploeg speelde een goede wedstrijd en won dik verdiend. Dit terwijl de wedstrijd in Dubbeldam met 6-1 werd gewonnen door de Dubbeldammers

SV Charlois
Charlois won aflopen zondag met 2-5 bij Steeds Hooger. De ploeg speelde een redelijke wedstrijd, waar het nog spannend was bij rust (1-2). Na rust voetbalde de ploeg beter en maakte ze de kansen af, en liep de ploeg uit naar een 2-5 overwinning.

VV Dubbeldam
Dubbeldam is bezig aan een geweldig seizoen, met resultaten die niet op een voetbalveld thuishoren. Afgelopen weekend werd er voor de tweede keer op rij de dubbele cijfers gehaald. Tegen Pretoria werd het 0-10, en de week daarvoor werd het maar liefst 20-0 tegen Blankenburg. De ploeg hoopt dat ze nog wat tegenstand kunnen verwachten in de competitie. Dat verwachten ze dit weekend wel, wat vorig jaar was dat een moeilijke wedstrijd voor de Dubbeldammers.

De wedstrijd begint zondag 28 oktober om 14:00 op sportpark SV Charlois.

Bron: Voetbaljournaal