Selecteer pagina

Victoria’04 (zo) blijft puntloos na ruim verlies

Victoria’04 (zo) blijft puntloos na ruim verlies

15 oktober 2017
Dordrecht – Het duel tussen Dubbeldam en Victoria’04 zondag is geëindigd in 7-1. Door het verlies blijven de Vlaardingers nog altijd puntloos.
Tegenstander Dubbeldam begon goed aan het duel. Al na een paar minuten voetbal kreeg het een grote kans om de score te openen. Deze belandde echter op de paal. Ook de Vlaardingers kregen in de persoon van Alves een goede mogelijkheid om te scoren. De doelman van de ploeg uit Dordrecht was echter op zijn hoede en pakte de bal. Na 25 minuten was het Robert Post die een vrije trap op de paal schoot. In tweede instantie bracht aanvaller Isabella de bal in. Hij leek de bal over de lijn te schieten, maar de leidsman keurde het doelpunt niet goed. Uit de daarop volgende counter kwam Dubbeldam op voorsprong. Een paar minuten later volgde een soortgelijke situatie. Opnieuw was er een goede kans voor de ploeg van Jerry Visser, deze werd echter niet benut. Uit de counter verdubbelde de gastheren de score. Vlak voor de rust werd het ook nog 3-0. Een voorzet van de vleugelaanvaller van de Dordrechters werd door Van der Have in eigen doel gekopt. Zo stond er een wat onverdiende 3-0 op het scorebord.
In de rust werd de geblesseerde doelman Jansen vervangen door Huigen. De nieuwe ingevallen keeper kreeg na drie minuten al het eerste tegendoelpunt te verwerken. Zo werd het 4-0. De ban bleek gebroken. Vlak na de 4-0 werd het ook nog 5-0 en 6-0. Vlak voor het einde werd het ook nog 7-0. Vlak daarna redde Stoffels nog de eer voor de Vlaardingers. 7-1 was tevens de einduitslag.
In dezelfde afdeling ging Ketel Spaland (zo) na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 0-6 onderuit tegen titel kandidaat Meeuwenplaat.
Bron: www.waterwegsport.nl