Selecteer pagina

Veel te vroeg voor Cinco?

Veel te vroeg voor Cinco?

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
18/1110:006e klasse2018 - 2019

Reeds om 10.00 uur staat de uitwedstrijd van Cinco tegen Hardinxveld 2 al op het programma. Dat zal betekenen met de excellente voorbereiding die de meeste spelers zaterdagavond hebben, dat ze direct door kunnen of hun bed maar heel kort zien.

Het verschil tussen beide teams op de ranglijst is gering. Dubbeldam staat achtste en Hardinxveld staat twee stapjes daar onder.
Beide teams kwamen tot nu toe zes keer in actie. Dubbeldam loopt 1 op 1, want ze haalden uit deze zes wedstrijden ook zes punten terwijl Hardinxveld vier punten sprokkelde.

Hardinxveld begon het seizoen met een gelijkspel tegen Baronie. Daarna volgde twee forse nederlagen. Eerst was Papendrecht met 6-1 duidelijk te sterk en een week later verloren ze van DIA 8.

De enige overwinning werd vorig maand op de veertiende geboekt toen PCP met een 6-3 nederlaag terug naar Breda gestuurd. Deze positieve lijn kon niet doorgetrokken worden . Een week later speelden ze een uitwedstrijd maar nu werd met 2-0 verloren van Rijen.

De laatste wedstrijd speelden zij op 4 november en toen werd op eigen terrein dik verloren van de nummer twee van de competitie Bavel. Afgelopen weekend kwamen zij niet in actie.

Cinco had geen gelukkig begin van de competitie. In het eerste duel werd met 4-7 van Papendrecht verloren en een week later belde de huidige hekkensluiter TVC Breda af.
Evenals Hardinxveld won ook Cinco van PCP. Een week later wonnen ze met hele grote cijfers 9-1 van Beek Vooruit.

De laatste weken speelt Cinco tegen allemaal ploegen die in de top van het klassement zijn terug te vinden. Helaas hebben ze  in deze wedstrijd niet voor een stunt kunnen zorgen. Afgelopen zondag hebben ze koploper sc Emma wel uitstekend tegenstand geboden.

Hopelijk zijn de heren zondag een beetje uitgeslapen zodat er wellicht weer eens drie punten aan het totaal toegevoegd kunnen worden

Locatie

Sportpark Hardinxveld
Sluisweg 131A, 3371 ET Hardinxveld-Giessendam, Nederland