Selecteer pagina

Update zwaar ongeluk Noah Speelmeijer

Update zwaar ongeluk Noah Speelmeijer

Onlangs hebben wij al bericht over het zware ongeluk dat doelman Noah Speelmeijer onlangs heeft gehad.
Zojuist plaatste zijn moeder dit geweldige nieuws op Facebook. Omdat wij weten dat vele Dubbeldammers met Noah en zijn familie meeleven, willen wij het graag delen
Lieve hulpverleners w.o. trauma arts, ambulance, politie, brandweer, Jelle, Nick, Junior, Donny + vader, Niels + ouders, familie, vriendjes, vriendinnetjes, buurtjes, voetbalmaatjes, dubbeldammers en alle anderen die ik vergeten ben op te noemen????,
Noah is gisteren na het verschrikkelijke auto ongeluk met een hart en longkneuzing, gebroken sleutelbeen, middenrif en ribben, een gescheurde milt en nier, inwendige bloedingen van oa geraakte ader, na anderhalve week ziekenhuis thuis gekomen. Alles moet met rust genezen. Zijn lichaam is jong en doet het ontzettend goed. Hij is er nog…. en dat is het allerbelangrijkste.
Wel heeft Noah afgelopen maandag een operatie aan zijn sleutelbeen ondergaan ondergaan. De botten van zijn sleutelbeen lagen niet goed tegen elkaar aan om aan te groeien. Daardoor heeft hij nu een permanent plaatje met zeven schroeven gekregen om die botten bij elkaar te houden. Mocht dit plaatje last geven dan zou dat na een half jaar eruit mogen maar dat is peanuts????
Noah en Jelle ( de andere jongen in de auto) hebben een hele grote engel op hun schouder gehad. Jelle mocht de zondag na het ongeluk gelukkig naar huis met flinke beurse spieren in nek en benen. Ook dat moet met rust herstellen.
Uit politieonderzoek is gebleken dat Noah niet te hard heeft gereden, gedronken of op zijn telefoon heeft gekeken. Dat vind ik wel heel belangrijk om nog te vertellen.
Lieve (zie aanhef????) wij zijn jullie allemaal zoooo ontzettend dankbaar en jullie steun heeft ons zooooo ontzettend goed gedaan. Geen woord op papier en is goed genoeg….. ga het toch proberen ???? dank, dank, dank jullie wel allemaal voor al jullie lieve bezoekjes, berichtjes, kaartjes apjes , FB en messanger berichtjes een dikke ???????? veel liefs ????????????????