Selecteer pagina

Programma Dubbeldam

Hoewel er naar eigen zeggen weinig te melden viel over de slechte wedstrijd tegen Boeimeer werd Erik Jan Tak door de bezoekers van deze website verkozen tot man of the match. Hij kreeg in eerste instantie evenveel stemmen als doelman Ferdy Overduin, maar in de extra poll was het verschil overduidelijk.
Overigens had Erik Jan maar twintig minuten speeltijd nodig om tot deze uitverkiezing te komen, of het is voor de eerste 70 minuten waarin hij als assistent scheidsrechter optrad.
Hoe dank ook ; Gefeliciteerd Erik Jan

Dubbeldam 2 had weinig moeite met sc Gastel en leek al na een kleine tien minuten op voorsprong te komen, maar deze treffer van Sjors Volder werd ten onrechte afgekeurd voor buitenspel. Na een half uur toen Dubbeldam door een vrije trap van Dennis Geschiere al op 0-1 stond mocht Sjors Volder vanaf elf meter aanleggen. Hij was zelf vastgehouden binnen de zestien en zo’n buitenkansje is wel aan onze spits besteed. Dubbeldam liep nog uit naar 0-4, maar smet op de wedstrijd vormde het uitvallen van Sjors Volder in de tweede helft met een enkelblessure. Hopelijk valt de kwetsuur mee en is hij er snel weer bij. De lezers van deze website kozen Sjors Volder tot man of the match, gefeliciteerd Sjors

De spannende derby tussen FC Dordrecht en Dubbeldam eindigde in 3-3. Voor de verkiezing van man of the match kwamen vele stemmen binnen. Op een goede tweede plaats eindigde Youri de Bruijn die in de slotfase Dubbeldam weer op gelijke hoogte bracht met FC Dordrecht. De winnaar werd uiteindelijk Roy Schrauwen. Hij speelde een ijzersterke eerste officiële wedstrijd voor Dubbeldam Hij was de defensie van FC Dordrecht steeds te snel af en gaf de assist waaruit Jurgen Abrahamse de 0-2 voor Dubbeldam kon scoren.

Gefeliciteerd Roy.